Petr Vondráček: Nutil partnerku ke skupinovému sexu s prostitutkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Petr Vondráček: Nutil partnerku ke skupinovému sexu s prostitutkou!

Petr Vondráček - obhájí si šokující aféru?
Petr Vondráček - obhájí si šokující aféru? (: TV Prima)

Herec a moderátor Petr Vondráček (34) na první pohled působí jako gentleman. Ukázalo se však, že bojuje se sexuálními vášněmi, kvůli nimž se mu rozpadá dlouholetý vztah!

Petra už vlastní žena přestala uspokojovat a rozhodl se »okořenit« jejich intimní život skupinovým sexem. Manželka jeho zvrácené touhy dlouho tolerovala, ale poté, co si do ložnice přivedl prostitutku, jí došla trpělivost.

Takové věci se naštěstí však nedějí Vondráčkovi ve skutečnosti, ale jeho postavě v seriálu Aféry, kde hraje jeho ženu Kateřina Lojdová. Vondráček si v něm zahrál postavu muže, v jehož životě má sex větší prostor, než je běžné. Když se manželka stává obětí jeho tužeb, vyhledá pomoc rozvodového specialisty Dana Majera v podání Pavla Kříže.

O erotické scény nebude v Aférách, které Prima odvysílá v neděli, rozhodně nouze. Když se pak rozhádaní manželé vydají se žádostí o pomoc k sexuologovi, svůj problém předčasně »vyřeší« sexem ve výtahu. Spor manželů Hrabětových právníkovi Majerovi ještě pořádně zkomplikuje život. V jejich ložnici se totiž odehrají i mnohem zásadnější věci, o nichž dosud neměl tušení…



Přečtěte si
aznom
14. 5. 2011 • 14:24

Ty imbecilní hlupáku,takto se chová ve své seriálové roli.Umíš vůbec číst ty pitomče?

pantonik
13. 5. 2011 • 19:08

teda hilarko,takhle veřejně?

zamlzena
13. 5. 2011 • 09:52

a někteří se v šedesáti i ožení s ambiciozní ženou, která mívá všechny vlastnosti prostitutek. je však chytřejší.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.