Milan Baroš: Zase opilý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Milan Baroš: Zase opilý!

Nejen nohy, v případě Milana Baroše trpí často i ruce.
Nejen nohy, v případě Milana Baroše trpí často i ruce. (Aha! – Mária Rušinová)

V baru hecoval šéfa Trabzonu: Dej mi 5 milionů a jsem tvůj!

V pondělí večer zapařil fotbalový rošťák Milan Baroš (29) v centru české metropole vcelku střídmě. Pod bedlivým dohledem těhotné manželky Terezy a sestry Renáty byl jako milius.

Pivko, vínko, pár panáků a hupky na kutě. Zato u Bosporu řádí. Ovšem není pravda, že by se jen rval, jak ho známe z pražských putyk. Prý je s ním i legrace. I když, jak se to vezme...

Turecká televize SkyTürk a po ní server habeturk.com popsaly Milanův nedávný flám v istanbulském baru. Do podniku Levent si s ním zašli dát do trumpety spoluhráči z Galatasaraye Kewel a Ercetin, a co čert nechtěl, potkali tam prezidenta konkurenčního Trabzonsporu Senera.

No a už notně »nabořený« Bary s ním začal vtipkovat. „Chceš mě? Dej mi pět milionů dolarů (82 milionů Kč – pozn. red.) a jsem tvůj. Nastřílím za vás dvacet gólů,“ řehtal se Baroš, jenž v Galatasarayi bere ročně 62 milionů korun.

Bossovi Senerovi to zase tak zábavné nepřišlo, a proto reagoval značně odměřeně: „Jdi si odpočinout. Můžeme si o tom promluvit, ale až po sezoně.“ Podle tureckých médií trapnou situaci pochopil brankář Ercetin a odtáhl Milana z nálevny.

„Někdo z kabiny donáší novinářům,“ postěžoval si Baroš v dubnu, když se provalily jeho istanbulské skandály. Teď už možná ví kdo...

Bary čistku přežije?

Zvelebený stadion, balíky peněz vražené do posil, a výsledek? Až 14. místo v tabulce turecké ligy! Bossové Galatasaraye Istanbul jsou zoufalí ze svých fotbalových legionářů a lanaří slavného belgického kouče Erica Geretse, aby v kádru provedl čistku.

Deset cizinců  to má nahnuté (Rumun Stancu už je na odchodu), ale »Maradona z Vigantic« Baroš podle tureckých médií i přes své hříchy proti životosprávě zůstane.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.