Monika Marešová: Další rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Monika Marešová: Další rozchod!

Milenec č. 2 - Monika je zase sama doma. Vztah zřejmě ukončil sám milenec. Důvody, které ho k tomu rozhodnutí vedly, ale nikdo nechce komentovat. Vztah trval: 3 měsíce.
Milenec č. 2 - Monika je zase sama doma. Vztah zřejmě ukončil sám milenec. Důvody, které ho k tomu rozhodnutí vedly, ale nikdo nechce komentovat. Vztah trval: 3 měsíce. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Manželka Leoše Mareše (35) Monika (35) je zase sama. Vztah s boháčem Markem Lehečkou (39) vydržel jen necelé tři měsíce, nedlouho předtím se zase rozešla s předchozím partnerem Martinem Řezáčem (36). Plynou z toho dvě věci – jednak Ivana Gottová není dobrá dohazovačka, a za druhé – Leoši Marešovi se asi jen tak někdo nevyrovná...

Vztah Lehečky s Marešovou podle všeho skončil již před pár týdny a podle spekulací ho ukončil on sám! Monika totiž všechny společenské akce už dlouho obchází jen v doprovodu svých dvou synů Jakuba (5) a Matěje (2). Občas se přidá i táta Leoš, ale po Lehečkovi jako by se slehla zem. „Nezlobte se, ale nechci se k tomu vyjadřovat,“ řekla k tomu deníku Aha! Marešová, pro kterou to zřejmě není lehké téma.

Nevyšel jí tak v pořadí už druhý vztah, od kterého si po rozchodu s Marešem slibovala nový začátek. Na konci loňského roku se totiž po osmi měsících rozešla s libereckým podnikatelem Martinem Řezáčem.

Vejít se do zlatem vykládaných papučí, které jako by po sobě doma nechal nejlépe placený český moderátor Mareš asi nebude pro žádného chlapa snadné.

Nikoho nepovzbudí ani fakt, že jak Monika tak Leoš příliš nepospíchají na skutečný rozvod. Mareš přitom už dlouho randí s modelkou Hanou Svobodovou.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.