Moderátorka Tina: Ze SuperStar dělá horor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Moderátorka Tina: Ze SuperStar dělá horor!

Morticia Addamsová a Tina - najděte pět rozdílů
Morticia Addamsová a Tina - najděte pět rozdílů (koláž ahaonline.cz)

Během čtvrtého finálového kola československé SuperStar se Tina (27) objevila v kostýmu, který by se spíše než v hudební show vyjímal v ponurém hororu. Česko a Slovenské stále hledá SuperStar, svého strašáka už ale dávno našlo…

Tina se nejspíš inspirovala pálením čarodějnic a své tělo zahalila do podivně střiženého černého hábitu. Ten navíc zpestřila doplňky, které nejspíš stylisti pořídili v obchodě s čarodějnickými pomůckami. Tina experimentovala i s vlasy, které si nechala vyrovnat a volně splynout s postavou v duchu vyznavaček černé magie. Byla jejím předobrazem Morticie z Addamsovy rodiny?

Vizáž Tiny napadnul i její kolega Leoš Mareš. Podle něj by nemusela dobře dopadnout, kdyby se v sobotu vyskytla v blízkostí ohňů, které symbolizují pálení čarodějnic. Samotný Mareš na tom ovšem nebyl o moc lépe. Během přenosu mu nejspíš bylo kvůli extremně upnutým džínům pořádně úzko.

Čtvrté finálové kolo se neslo v duchu rocku a finalisté se tak během večera představili v drsně vyhlížejících kostýmech. Diváci se ovšem mohli na příkladě Petra Ševčíka (19) nebo Martina Kurce (19) přesvědčit, že potrhané oblečení samo o sobě z nikoho rockera neudělá...



Autor:  cam

Přečtěte si
popoluska
9. 5. 2011 • 12:12

Ona aj Vrbovsky su jedn HOROR. Ze vraj africky povod!Madarska romka je to a neviempreco to taji.Hanbi sa za to?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.