Otrávená družička Grace: Kazila svatební fotku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Otrávená družička Grace: Kazila svatební fotku!

Šaty očima expertů
Šaty očima expertů (EPA, ČTK/AP, ara)

I přesto, že fotkám z balkonu vévodil okouzlující líbající se pár, Kate (29) a William (28), mnoho pohledů se místo na ně zaměřilo na tříletou Grace van Cutsem, Williamovu kmotřenku.

Ta totiž spíš než nadšeně působila otráveně a dlaněmi si zakrývala uši. Těžko říct, jestli už byla holčička unavená z celodenního obřadu, kde byla za družičku, jestli ji štval pokřikující dav před Buckinghamským palácem, anebo prostě vystrašilo hlučné defilé letadel nad palácem.

Její zmučený výraz ale nezmizel, ani když se k ní sklonila Kate a pokoušela se ji uklidnit, a vstoupil tak do královské svatební historie.



Přečtěte si
pavucinka
3. 5. 2011 • 11:07

dětem to měly nějak zkrátit, samozřejmě že to bylo pro ně příliš dlouhé......nicméně byly okouzloující, i ti chlapečci. Jen je neměli tak dlouho trápit. On i Wiliam si přál z té katedrály již vypadnout....měla to být velkopelé akce, podívaná, exhibice a páni v červeném připomínající cirkus se zavděčili těm co cirkus milují. Je normální stát celou noc a čekat? Asi ne Ta rodina je v celkovémn úpadku, a to co předvedl v manželství Charles s Dianou nedává důvod k úctě. Předci rodu asi ano, ale tihleti již sotva.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.