Naďa Urbánková: Prodávají jí domov! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Naďa Urbánková: Prodávají jí domov!

Naďa Urbánková
Naďa Urbánková (Aha! – Marek Pátek, ara)

Zpěvačka Naďa Urbánková (72) zřejmě opět ztratí střechu nad hlavou. Životní trampoty ji nepřestávají provázet ani poté, co dva roky bojovala s rakovinou prsu. Dům řádu premonstrátů v Želivu na Vysočině, ke kterému patří bytový komplex, v němž Urbánková už pět let bydlí, je totiž na prodej. Šest milionů, které za něj řád chce, Naďa ani další nájemníci bohužel nemají...

Podle českých zákonů sice nový majitel nemůže nájemníky jen tak vystěhovat, ale... podnikavý našinec způsob vždycky najde. „Jde o velmi lukrativní nemovitost. V domě se nachází devět bytových jednotek s různou výměrou a dispozicí a nebytový prostor, který se skládá z obchodu a skladových prostor. Jedna bytová jednotka je osamostatněná a má vlastní vchod,“ řekla Aha! realitní makléřka Kateřina Šímová, která má prodej objektu na starost.

Sama Urbánková zatím nemá o prodeji potuchy. „Vůbec o tom nic netuším. Ten dům patří premonstrátům a je to tedy zcela na nich. Až nastane nějaký problém, nebo pokud bych se musela stěhovat, budu to řešit,“ diví se Urbánková, která v klášteře nalezla útočiště poté, co o všechny peníze přišla kvůli vykutálenému exmanželovi a jeho podnikatelským dluhům.

Činžák, kde zpěvačka žije, prodává premonstrátský řád proto, že potřebuje peníze na opravu kláštera a dalších prostor. Řád se tedy tímto způsobem snaží sehnat finance. Urbánková před časem prozradila, že o tu nejposlednější budoucnost se obávat nemusí. Na místním hřbitově si totiž už zarezervovala místo, kde chce být po své smrti pochována. Tuhle jistotu ji snad už nikdo nevezme.



Přečtěte si
znalec
3. 5. 2011 • 08:33

bývá zvykem, že se dospělé děti postarají o staré rodiče, zejména když se ocitnou v problému.To se pořád píše, jaká je mladá urbánková VIP celebrita, jak úžasně bydlí, jak skvěle zpívá etc. etc.Tak snad se už nemusejí starat premonstráti o nájemnici.

dzery
3. 5. 2011 • 08:17

Skoro zadarmo.

opportunity
2. 5. 2011 • 20:58

To ano, kdyby ji někdo nepodvedl.

pelagie
2. 5. 2011 • 18:12

no nevím, v jejích letech si už mohla zajistit kloudné bydlení a vlastní ... a ne se nechat ubytovat u premontorátů jako chodá příbuzná ......toť můj názor

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.