Zpěvačka Magda Malá šokuje: Kojí na veřejnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpěvačka Magda Malá šokuje: Kojí na veřejnosti!

Magda Malá nemá problémy ukázat své prso na veřejnosti.
Magda Malá nemá problémy ukázat své prso na veřejnosti. (Foto Aha! – Marek Pátek)

Zpěvačka Magda Malá (44) je příznivkyní dlouhodobého kojení!

Na jedné středeční akci dokonce svou dvouletou dceru Terezku kojila přímo před zraky všech přítomných! V nestřežené chvilce se tak Terezka přisála k mámině bradavce a dopřála si mateřské mléko.

„Nějak ji neumím odstavit,“ smála se zpěvačka, která i díky neustálému kojení shazuje nadbytečná kila. „Samozřejmě si ale musím dopomoci i dalšími způsoby,“ svěřila se deníku Aha! Malá.

Přečtěte si
winterfreshka
2. 5. 2011 • 12:55

Příjde mi tvé snášení,jakoby ti nebylo cizí-spíš naopak velmi blíízké.V kterémpak klubu či privátku se prezentuješ,tupko?!

pikanteria
30. 4. 2011 • 09:05

Víte defakto, i sex se dělá na veřejnosti. Onanáci jsou také na veřejnosti,ale to bohužel nikomu nevadí. Kojíci matka, která se snaží dát svému miminku vše dobré je tady kritizujicí. I kdyby to dítě bylo dvouleté. Mé kamarádky to také tak dělaly a jsme na malém městě, nikdo se na ně nepohoršoval a dětem bylo kolem dvou let také. Brali jsme to úplně přirozeně. seděly jsme třeba venku na předzahrádce v kavárně a když mrnata měla hlad, tak si přišla. no a co!!!!!!! Ani starým lidem to nevadilo. Stále nechápu proč Vás to tak pobuřuje. Mě to nevadí. Já sice bych to neudělala,ale zároven nikoho za to neodsuzuji. Proč také.

pikanteria
30. 4. 2011 • 08:56

no a cop má být? Já v tom opravdu problém nevidím. Jste fakt tak primitivní? že žvejkačka winterfreška vše kritizuje je jasné. Asio nikdy děti neměla, nebo cudně kojí v zatemněné místnosti. Mě toto nevadí. Více mě vadí, když okolo sebe potkávám i v obchodech smrduté občany, notoráky, fetáky, To je odporné. kojení rozhodně ne.

defakto
29. 4. 2011 • 16:19

ale taky intimní a neměla by být provozovaná na veřejnosti. I milování je přirozené a taky se nemilujeme kdekoliv na veřejnosti !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.