Další úlet Bartošové: Iveto, ten chlap šlape! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další úlet Bartošové: Iveto, ten chlap šlape!

Bartošová by si měla dávat pozor na pochybné známosti.
Bartošová by si měla dávat pozor na pochybné známosti. (Aha! – Karel Kopáč, reprofoto TV Prima, ara)

Platí si Iveta Bartošová (45) mužskou společnost a sex? Z reportáže v aktuálním vydání společenského magazínu TopStar se zdá, že ano! Kamera ji totiž zachytila u jednoho stolu na večeři se synem Arturem (14), manažerem Dušákem a... placeným společníkem Lukášem Rejmonem (22)!Je to vhodná společnost pro Artura? A ví Iveta, že Lukáš je na prodej nejen pro ženy, ale i pro pány?

„Na záběrech kamery je vidět, že Ivetě u stolu dělá společnost Lukáš Rejmon, známý pražský prostitut,“ upozornil redakci deníku Aha! zdroj z okolí Bartošové s tím, že vykutálený mladík chápe nevyrovnanou zpěvačku jako odrazový můstek ke vstupu do lepší společnosti.

„Nikdy se netajil tím, že chce být slavný i mimo homosexuální komunitu,“ říká jeden z jeho blízkých přátel. Rejmonova touha po slávě jej jednou dovedla i k tomu, že prohlašoval, že chce sex s Karlem Gottem (71).

Richard Dušák, manažer Bartošové, na naši otázku reagoval nepřesvědčivě. Iveta prý Rejmona nezná. A to, že s ní a jejími nejbližšími seděl během natáčení u jednoho stolu, je náhoda.

„Představil se jako oddaný fanoušek, chtěl řešit něco pro Ivetin fanklub, a pak ho produkce pořadu požádala, aby si sedl i k nám ke stolu,“ tvrdí Dušák s tím, že zpěvačku takových lidí oslovuje stále víc. „Zvykli si za ní chodit s nejrůznějšími přáními, ale také prosbami a nabídkami na spolupráci,“ dodává.

Zrovna v případě Rejmona by ale Iveta měla být obezřetná. Už jen kvůli svéráznému způsobu, jakým si on vydělává peníze. Pro dospívajícího Artura totiž takový »kamarád« není zrovna nejlepším příkladem.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.