Konflikt v SuperStar: Ostatní finalisté mají Petra Ševčíka za suchara! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Konflikt v SuperStar: Ostatní finalisté mají Petra Ševčíka za suchara!

Petr Ševčík jde tvrdě za vítězstvím
Petr Ševčík jde tvrdě za vítězstvím (David Kundrát)

Pokud Petr Ševčík (19) nepostoupí do dalšího kola SuperStar, rozhodně nebude trpět steskem po ostatních soutěžících. Nezapadl do jejich kolektivu a oni ho považují za outsidera, který jde tvrdě za svým cílem.

Nejméně si se Ševčíkem rozumí Michal Šeps (16), který s ním musí na hotelu sdílet jeden pokoj. Určitě by místo něj raději uvítal Alžbětu Kolečkářovou (19), do níž se během soutěže zamiloval. Na hotelovém pokoji proto tráví co nejméně času. „Bohužel bydlím se Ševčíkem a vůbec jsme si nesedli. Ale musím s ním bydlet. Je to strašný suchar,“ řekl serveru Čas.sk Šeps, jehož si publikum oblíbilo kvůli pohodové náladě. A tu nejspíš nemůže jeho spolubydlící skousnout.

Ševčík je pochopitelně trnem v oku i Kolečkářové. „Petr žije v úplně jiném světě. My jsme mladí a ujetí, ale on nemá potřebu se bavit,“ postěžovala si Šepsova přítelkyně. A její názor podpořila i dnes již bývala soutěžící Klaudia Pappová (20), podle níž je Ševčík divný.

Při jeho vyřazení slzy nepotečou

Petr Ševčík podle ostatních soutěžících působí arogantně a v boji o titul SuperStar má promyšlenou taktiku. Při vystoupení nešetří nevinnými pohledy, ale v zákulisí se projevuje jako suverén. Sebevědomí mu narostlo v semifinále, když o něm porotce Habera prohlásil, že je pěvecky absolutně dokonalý. Jeho výkony jsou ale s přibývajícími koly o poznání slabší.

Jedna věc je už teď jistá. Až Ševčík soutěž dříve či později opustí, jeho odchod rozhodně nevyvolá tolik emocí jako okamžik, když na úkor něj do finále nepostoupil Noah Ellenwood (15).



Autor:  cam

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.