10 tipů, jak se zbavit svého »ex« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

10 tipů, jak se zbavit svého »ex«

 (: Isifa)

MNICHOV – Dostat kopačky fakt bolí. Ale vyplakané oči vašeho bývalého či vaší bývalé a ujištění, že nový plamen vaší lásky byl zažehnut, zase dost obtěžují. Co dělat, když vy před očima vidíte jediné – konec – a druhá strana to nechce pochopit, anebo vám schválně ztrpčuje život? Tady je deset zákeřných rad, jak na to.

Pomsta je sladká – a navíc i zdravá!

1. Buďte nedobytní
Klasická rada: vyměňte prostě zámek ve dveřích.

2. Hledejte lásku
Napište jméno svého bývalého a jeho telefonní číslo na bankovku, kterou pak dáte do oběhu. Je tady šance, že mu někdo zavolá a třeba se na obzoru objeví nová láska…

3. Zkuste mu prodat auto
Na nástěnce v supermarketu vyvěste inzerát, že prodává svůj luxusní vůz za cenu 20 tisíc, nezapomeňte samozřejmě na jeho telefonní číslo…

4. Práskněte to!
Zmiňoval se vám někdy v položertu, že nestačí včas odevzdat daňové přiznání? Zavolejte na finanční úřad, tam vás určitě vyslechnou.

5. Schovejte kabel
Je váš »miláček« typ, který se bez mobilu mění v bezbranné děcko? Schovejte mu nabíječku. Samozřejmě pouze v případě, že ještě sdílíte společnou domácnost.

6. Udělejte domácí zoo
Umístěte do jeho bytu nenápadně, třeba pod topení nebo za skříň, zbytky jídla. Domácí červíci mu budou dobrými společníky.

7. Napěňte to
Přidejte nadměrné množství pracího prášku do pračky a pak jen nechte pracovat techniku.

8. Využijte letáky
Obtěžují vás různé reklamní letáky, slibující zaručené dosažení orgasmu nebo lepší erekci? Pošlete je jeho šéfovi s douškou: „Jak nás informoval náš věrný zákazník, trpíte delikátními problémy…“

9. Střihněte to
Pokud patří mezi náruživé sportovce? Ustřihněte mu gumu u trenýrek. Patří spíše mezi pasivní milovníky sportu? Vyvařte mu jeho tričko s autogramy oblíbeného týmu.

10. Zorganizujte dětský den
Ze všeho nejvíce nesnáší dětský křik? Uspořádejte dětský mejdan ve vašem obýváku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.