VIP rodinné trable: David a Kocáb neuhlídali své dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

VIP rodinné trable: David a Kocáb neuhlídali své dcery!

Kdo z nich zná lepší způsob jak se vyrovnat s předčasným těhotenstvím dcery?
Kdo z nich zná lepší způsob jak se vyrovnat s předčasným těhotenstvím dcery? (koláž Ahaonline.cz)

Co má společného hitmaker Michal David (50) a bývalý ministr pro lidská práva Michael Kocáb (56)? Jejich dcery z nich předčasně udělaly dědečky.

David i Kocáb byli nejspíš natolik vytížení vlastními povinnostmi, že nestačili včas zakročit a svým dcerám prodloužit jejich bezstarostná léta. Obě dívky se tak musely vypořádat s mateřskými povinnostmi a svým rodičům přidělaly nečekané starosti. Natálie Kocábová (26) svého Vincenta přivedla na svět v devatenácti letech, Kláře Davidové (21) bylo při porodu Sebastiana jen o rok víc.

Dcery slavných rodičů své děti vychovávají jako svobodné matky. Kocábová sice s otcem Vincenta, Štěpánem Vránou, stále žije, ale svatbu tato rebelka odmítá. V rodině Davidových je situace podstatně složitější, Klára se totiž se svým přítelem rozešla ještě před porodem.

Vnuk Michalu Davidovi nahradil chybějící dceru

Předčasné těhotenství není rozhodně tím největším rodinným problémem Michala Davida. V minulosti si prožil podstatně tíživější chvíle, když přišel o dceru Michaelu, která v devíti letech podlehla leukémii. Narození Sebastiana tak bere především jako radost, i když mu musí nahradit chybějícího tatínka. Klára zůstala s dítětem sama a na rodičích je finančně závislá.

„Dcera je samozřejmě jeho máma, my jako prarodiče trošku pomáháme – jednak finančně, jednak když se Klára potřebuje učit, necháváme jí prostor pro studium,“ řekl deníku Aha! Michal David. Jeho role v životě vnuka však nejspíš bude podstatně významnější. Klára se totiž chystá odjet na studijní pobyt do USA.

Přítel Kláru nutil k potratu

Nechybělo mnoho a Michal David by se vnuka nedočkal. Sebastianův otec se totiž rodičovství zřekl a nutil Kláru k potratu.“Přítel dítě nechtěl, je mladý a necítí se na ně,“ svěřila se dcera Michala Davida. O syna se tak musela postarat sama. Potrat byl totiž v rodině, kde došlo k úmrtí dítěte, nemyslitelný.

Natálie Kocábová - těhotenství natruc tátovi

Michael Kocáb nikdy nepatřil k vzorným tatínkům. Dlouhodobě udržoval vztah s milenkou Zlatou Emily Kinskou (34), s níž se sblížil v kapele Pražský výběr II. Manželka Marsha Kocábovy úlety sice dlouho snášela. Trpělivost jí však došla poté, co se jako ministr pro lidská práva dal dohromady se svou mluvčí, exotickou kráskou Lejlou Abassovou. Není tedy divu, že se Natálie za každou cenu snažila dokázat svou nezávislost.

Kocáb je spíš sponzor než dědeček

Natálie otěhotněla ještě jako studentka gymnázia a jako novopečená maminka nastoupila v roce 2004 na FAMU. Sotva však dokončila svoje studia, Vincent nastoupil na základní školu.

Přestože Kocábová dokázala během svých studijních povinností vydat několik knih i hudební album, pobírala pouze mateřskou. Je zřejmé, že by s takovým příjmem svou rodinu neuživila. Michael Kocáb jí tak alespoň svými penězi vynahradil zanedbanou péči. V současné době však dává před vnukem přednost milence.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.