Genzer a Suchánek: Nikoho už nezajímají! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Genzer a Suchánek: Nikoho už nezajímají!

Genzer se Suchánkem se na Primě neosvědčili.
Genzer se Suchánkem se na Primě neosvědčili. (TV Prima)

Angažování Richarda Genzera (44) a Michala Suchánka (45) na Primě se ukázalo jako velký přehmat. Jejich pořad Partička v programu vydržel jen měsíc a diváckým propadákem je i soutěž Máš minutu!, kterou tato komická dvojice uvádí.

Sláva Genzera a Suchánka je nenávratně pryč a dnes jim zbývají jen vzpomínky na časy, kdy jejich Tele Tele patřilo k nejsledovanějším pořadům. S jejich kariérou to jde v poslední době z kopce a nejvíce na to doplatila Prima, která doufala, že se jí podaří opotřebované komiky znovu vzkřísit.

Jejich Partička se ukázala jako naprosté fiasko a televize proti ní rázně zakročila. V pátek už tuto show v programu nenajdeme. Minulý týden Partičku sledovala pouhých 347 tisíc diváků, což Genzerovi se Suchánkem zlomilo vaz.

Baviči tento formát nezvládli. Přitom na Slovensku má Partička velký úspěch. TV Markíza totiž vsadila na originálnější obsazení a na rozdíl od Primy se nespoléhala na stokrát opakovaný humor.

Pozice Genzera se Suchánkem na Primě je teď proto velmi nejistá. Televize na ně dost sázela a vedle Partičky jim svěřila i soutěž Máš minutu! Tu ale v neděli sledovalo pouhých 554 diváků. Nova se SuperStar i Česká televize s Donutilem jich přitom měli dvojnásobek.

Přechod ke konkurenci se Genzerovi se Suchánkem nevyplatil. Definitivně si jím zavřeli dveře na Novu, kde už o ně nestojí.



Přečtěte si
hrajankof
9. 12. 2015 • 12:26

šašci

jajas
13. 4. 2011 • 10:55

Jen těžko bych tuto dvojici kdy nazvala "komickou". Nikdy jsem je za "komiky" nepokládala a také jsem nikdy nezaznamenala, že by něco pořádného předvedli. A momentálně nyní, jsou to, když už, tak obtloustlí, nechutní tragikomici, kteří už neví, jak by se živili. Překvapuje mne, že je ještě ukazují v TV!

bobina
13. 4. 2011 • 08:59

je již dávno ta tam,bývali dobří,ale už jsou okoukaní a nyní již trapní. Televize místo aby hledali nové možnosti,tak sází na ty,kteří již nic nového nedokáží. Tak skončil i Izer,dojede i Novotný a další. Málo komu se povede navazovat na úspěchy z minula. Jediný,kdo se zatím drží je Krampol a Šíp,kteří humor nenahrazují vulgaritami.

juanab
13. 4. 2011 • 08:42

že by se mladí lidé i dívali, ale na skutečně kvalitní improvizace. Kdysi byly improvizované forbíny Werich/Voskovec později Werich/Horníček nebo Hovory H, i když základní téma herci věděli, jen bylo prostě na nich, kam až ho dotáhnou. Jenže to předpokládá skvělé herce a navíc vzdělané, aby se na humoru projevila jiná úroveň než úroveň čtvrté cenové. To ovšem těžko očekávat od podprůměrného herce Suchánka a vysloužilého tanečníka Genzera, který hraje asi tak, jako horší ochotník. Někdo je tu přiřadil k Bohdalové, což mi spravedlivé nepřijde. Bohdalové je dnes dávno za zenitem, ale bývala to výborná herečka (v divadle třeba Kočičí hra nebo Dům na nebesích, to stojí ze záznamu za shlédnutí ještě dnes). Její problém je, že neumí elegantně odejít, aby se na ni takhle vzpomínalo. Problém S+G je ten, že nikdy neměli přijít nebo se aspoň nepokoušet o formát, který je naprosto nad jejich síly a možnosti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.