Zázrivý z Talentu: Pokuta za porušení smlouvy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zázrivý z Talentu: Pokuta za porušení smlouvy!

Marián Zázrivý se chová nezodpovědně.
Marián Zázrivý se chová nezodpovědně. (TV Prima)

Operní pěvec Marián Zázrivý (37), který se loni probojoval až do finále show Česko Slovensko má Talent, si už osvojil hvězdné manýry. Bez omluvení nedorazil na natáčení a teď mu hrozí pokuta!

Televize Joj se Zázrivým plánovala natáčení znělek pro druhý ročník pořadu Česko Slovensko má talent, který plánuje odvysílat společně s Primou na podzim. Introvertní zpěvák se však nedostavil a jeho telefon byl navíc celý den nedostupný. Televize musela kvůli jeho neserióznímu chování změnit plány a Zázrivý teď za své selhání ponese zodpovědnost.

„Smlouva ho zavazuje k tomu, aby byl 12 měsíců po skončení show k dispozici na veškeré promo akce. Věc budeme řešit s právníkem a nevylučujeme postih,“ uvedla pro server Pluska.sk mluvčí televize Joj.

Zázrivý se dodatečně vymluvil na svůj špatný zdravotní stav. Televizi ale došla trpělivost a s pouhou omluvou od Zázrivého se nejspíš nespokojí.



Přečtěte si
aznom
7. 9. 2011 • 09:38

Zdá se že administrátor ma potíže sexuálního charakteru,což jej dovedlo až k nezvládnuté nevrlosti!

aznom
7. 9. 2011 • 09:35

Bohužel,snad jen velká žízeň,či jiná nekalota tě popletla,tak ---Kvůlivá,je správně nikoliv---kvůlyvá---nu,co naplat,nějak se s tím popasuj!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.