Ostříhaný Ševčík: V SuperStar přišel o fanoušky, hudební sluch i peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ostříhaný Ševčík: V SuperStar přišel o fanoušky, hudební sluch i peníze!

Petr Ševčík v SuperStar přišel o vlasy. Pomůže mu to při dnešním vyřazování?
Petr Ševčík v SuperStar přišel o vlasy. Pomůže mu to při dnešním vyřazování? (Martin Hykl)

Po prvním finálovém večeru ČeskoSlovenské SuperStar se jako největší průserář jeví dosud favorizovaný Petr Ševčík (19). V televizní soutěži zažívá jednu porážku za druhou!

Ševčík patří k nejvýraznějším účastníkům letošní SuperStar díky svému příběhu. Do soutěže se už snažil dostat v minulé řadě, ale do semifinále nepostoupil kvůli špatnému zraku, který mu znemožnil přečíst text na čtecím zařízení. Tento problém sice vyřešila operace, ale Ševčíkovi se dále lepí smůla na paty…

Spousta divaček nemůže přenést přes srdce, že právě on postoupil na úkor miláčka publika Noaha Ellenwooda (15). Při jeho vyřazení plakala celá hala včetně moderátorky Tiny a postup Petra Ševčíka v tu chvíli nikoho nezajímal. Nyní mu hrozí, že se fanynky budou mstít a sms, kterou si schovávaly pro Noaha, natruc pošlou jiným soutěžícím, aby Ševčíka přehlasovaly!

Falešný Ševčík
Porota dosud na tohoto soutěžícího pěla jen chválu, ale ve včerejším kole s písní Come What May z muzikálu Moulin Rouge těžce narazil. Nepomohla mu ani nová image, kvůli níž obětoval své dlouhé vlasy. „Mně je úplně jedno, co máte na hlavě, ale já mám dojem, že vám s těma vlasama ustřihli i hudební sluch!“ zhodnotila jeho otřesné vystoupení Osvaldová. „Byl jsi falešný, což absolutně nechápu. Od každého bych to čekala, ale od tebe ne,“ srazila ještě více jeho sebevědomí Zeťová.

Věci veřejné v sále nebyly, vlasy se vydražily za hubičku
Co nezvládnul Ševčíkův hlas, zachránil jeho nový účes. Leoš Mareš se jeho vlasy pokusil po vzoru Justina Biebera vydražit. Když se z publika ozval zájemce, který nabízel dva miliony korun v hotovosti, reagoval Mareš pohotově narážkou na aktuální politickou situaci: „Ty jsi z „vévéček“? Nikdo z Věci veřejných však v sále nebyl a Ševčík tak na svém ostříhání nevydělal. Vlasy nakonec získala za hubičku jeho vlastní matka.

 



Přečtěte si
verun1989
13. 4. 2011 • 16:17

mám na to úplně stejný názor!!! když vidím a hlavně slyším ty puberťačky jak tam řvou, tak to musím přepnout!

3dots
11. 4. 2011 • 13:15

Tak tak... Jinak pro autora tohoto blábolu - použít výraz "otřesné vystoupení" může jenom idiot, který je schopen lepit článečky o ničem, pokud možno plné hrubek a z 50% okopírované od jiného bulvárního zoufalce

587587
11. 4. 2011 • 10:49

Superstár je z kluků Ševčík a z holek Kolečkářová. A teď jen doufám, že vypadne Harich, protože ten řev náctiletých pipin byl tak příšerný, že jsem znechuceně musel odejít od obrazovky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.