Poprask před královskou svatbou: Sestřenka budoucí královny je striptérka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Poprask před královskou svatbou: Sestřenka budoucí královny je striptérka!

Fotografie
Fotografie (internal)

Možná je v tom kus svérázného vnímání vlastenectví, ale každopádně to přišlo zcela nevhod. Katrina Darling (20), která se na pódiích pochybných podniků svléká v rytmu britské hymny, je totiž sestřenicí Kate Middleton (29), která se 29. dubna provdá za budoucího krále, prince Williama (28).

A zaměstnání dívky, která se brzy stane příbuznou první dámy země, není konzervativním Britům vůbec po chuti!

Poslední dva roky ukazuje Katrina svoje exkluzivní tělo v kabaretu v britském Sunderlandu a zcela bez studu hovoří o tom, že jde vlastně o umění.

„První podobné představení jsem viděla v 17 letech a sama vystupovat jsem začala pouhé dva týdny po dosažení dospělosti,“ říká Katrina, která se na seznamu svatebních hostů sestřenky Kate ze zcela pochopitelných důvodů neobjevila, stejně jako drogám holdující strýček.

Není divu. Královský palác totiž v pátek vydal pravidla etikety pro svatební den a o svlékání se u tyče nebo šňupání kokainu v něm nebyla ani zmínka.

Žena se sexy nábojem, jak ji označuje plakát kabaretu, se ale neurazila a místo královské svatby se soustředí na vlastní kariéru. „Chci něco dokázat. A slavná příbuzná? To mě nechává v klidu,“ říká tanečnice, která by se do sídla královny mohla podívat leda jako turistka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.