»Kašpar« Pomeje prohrál sázku: Přežil koupel ve Vltavě (5°C) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Kašpar« Pomeje prohrál sázku: Přežil koupel ve Vltavě (5°C)

Jiří měří teplotu řeky, má pět stupňů...
Jiří měří teplotu řeky, má pět stupňů... (Aha! – Martin Hykl)

Herec a v poslední době rozhlasový moderátor Jiří Pomeje (46) se včera odpoledne vykoupal v ledové Vltavě, která měla jen 5 stupňů. Prohrál totiž sázku, která se týkala vítězství Michala Davida (50) v anketě TýTý.

„Nevěřil jsem tomu, že vyhraje, a tak jsem se vsadil se svými posluchači, že pokud Michal porazí Karla Gotta, skočím do Vltavy,“ řekl deníku Aha! Pomeje. Do řeky vlezl u Národního divadla, skočil šipku, plaval asi 15 metrů a pak se vrátil na břeh.

„Voda byla ledová jako kráva, ale pohoda,“ prohlásil Jiří a nechal se od záchranky, v níž na místo z nepochopitelných důvodů přijel, obalit termofólií. Poté, co lékaři zjistili, že je po studené lázni v pořádku, odjel Pomeje na panáka.

Byl to právě Jiří, který zařídil, aby Michalu Davidovi přišlo do TýTý hodně bodů. Neustále totiž lidi ve svém nočním vysílání vyzýval, aby mu posílali hlasy. „Na tom není nic špatného,“ dušuje se Pomeje. Ovšem stát se tohle během hlasování do ankety Český slavík, pořadatelé by interpreta okamžitě diskvalifikovali.

A co na to pořadatel TýTý? Mlčí a nekomunikuje! Stále také nezveřejnil, kolik přesně přišlo osobnostem a pořadům do TýTý hlasů.



Přečtěte si
ardaj
7. 4. 2011 • 20:00

podle sebe soudím tebe,společného máme akorát to,že rádi navštěvujem Doušovy v Kravařích,ale poslužte si

opportunity
7. 4. 2011 • 14:43

Ahoj Jirko

ardaj
7. 4. 2011 • 14:26

Kdo poslouchá noční frekvenci 1 ,ví o co jde,ostatní je zbytečné vysvětlovat,stejně panu Pomejemu nasadíte psí hlavu...nikoho neznásilnil,nikomu neublížil,pracuje,z 12 filmů mu 1 nevyšel,spíš,jak on říká,jeho blbostí a naivitou,...víme o dost dalších celebritách,které nás vědomě okradli a to všechno je ok ,ale Pomeje furt někoho irituje...JÁ HO MÁM RÁDA a jsem potěšená,že můžu v noci když nemůžu spát poslouchat jeho pořad,kde všichni vědí,jak je to ze sanitkou...nebojte se nikoho neohrozil ani neošidil...pan Pomeje má opravdové kamarády,což mu přeju...JINAK PROSTĚ DOSTÁL SLOVU...A TO VÁM K NĚMU NESEDÍ..BULVÁR....CO

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.