Reportér Kroupa se brání nařčení od otce Sofinky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Reportér Kroupa se brání nařčení od otce Sofinky

Fotografie
Fotografie (internal)

Ondřej Höppner, otec Sofinky, požaduje po televizi Prima omluvu.

vrdí, že úterní reportáž, ve které novinář Janek Kroupa (36) použil záběry natočené nynějším manželem Jirešové Viktorem Dykem (42) během exekuce dítěte, byla zkreslená a zaujatá.

Höppner má za to, že Kroupa v reportáži pro pořad Soukromá dramata zatajil klíčové informace k celému případu. „Nic jsem nezatajil, veškeré informace v reportáži zazněly, a pokud ji Ondřej Höppner sledoval, pak je slyšel,“ řekl Aha! Kroupa.

Jak se k žádosti o omluvu staví Prima? „Reportáž byla v souladu s platnými právními předpisy,“ řekla Aha! mluvčí televize Jana Mrákotová.

Přečtěte si
rovnou
3. 4. 2011 • 07:45

tys jim u toho všeho svítila? že to tak opravdu bylo ? Hoppner určitě nezávidí Jirešové její povahu a "kariéře" quasi herečky aké ne. Ve své práci je úspěšn, jen nexhibuje a nedělá ze sebe to, co není.

rovnou
3. 4. 2011 • 07:39

která nerespektuje potřeby dítěte ani rozhodnutí soudu. Ta by měla "dělat" učitelku v mateřské školce. Chová se jak tyranka, podle které se všechno musí točit.Ta holka jí nakonec uteče a udělá pro sebe tu nejlepší věc.

logicky
3. 4. 2011 • 07:33

které různými rafinovanými i prostě, vydírají otce i příbuzné dítětem ! To je velmi podlé a nejvíc ubližuje dítěti, kterému to věkem dojde a může začít matku nenávidět.

chlebasmaslem
3. 4. 2011 • 07:29

mluvila i při exekuci normálně, zato u matky se ječením dožadovala dosažení svého. Holčička je evidentně matkou rozmazlovaná tak, že stačí zajčet a matka udělá co si dítě přeje. Hoppner s ní mluvil jako s partnerem, na což dítě reagovalo velmi dobře a nakonec se zeptalo: "Co mám tedy dělat" matka ji nevysvětlila oč jde, valí ji do hlavy nesmysly, zrovna tak jako Heja, Heja, tvrdila synovi, že je chce jeho otec oba zabít a citlivý tlustoprd matce věří, když mu to vtlouká do hlavy od té doby, co začal vůbec vnímat. Děti jsou velmi lehce zmanipulovatelné. Jirešová se nechala Hoppnerem oplodnit a pak zdhla, co je to za mámu ?!

janyna
2. 4. 2011 • 18:01

napsala jste to za mě. Ve všem souhlas.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.