Exmanžel Sandry Bullock se snoubenkou: On si užívá, Sandra chřadne | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Exmanžel Sandry Bullock se snoubenkou: On si užívá, Sandra chřadne

Zamilovaný Jesse James a jeho Kat Von D v ulicích Los Angeles.
Zamilovaný Jesse James a jeho Kat Von D v ulicích Los Angeles. (Profimedia.cz)

Jesse James a jeho potetovaná snoubenka Kat Von D se v ruku v ruce vyhřívají na paprscích jarního sluníčka, osamocená Sandra Bullock se věnuje práci a rozpadlé domácnosti. A starosti se jí vrývají do tváře.

Nebýt televizních repríz komedií, ve kterých zazářila, už by sotva připomínala tu sexy herečku plnou energie. Její tváře jsou propadlé, schází na nich úsměv. Samotu se snaží zahánět aktivitou. Přesto znaky své utrápenosti zakrýt nedokáže.

To hrdličky Kat Von D a Jesse James celý včerejšek věnovali procházkám po Los Angeles, a o tom, že jsou zamilovaní a šťastní nikdo pochybovat nemohl. Ve srovnání Sandřiným úpadkem, muselo kolemjdoucí jen napadnout, že život není fér.

Pár se po téměř pěti letech rozvedl loni v létě poté, co vyšlo najevo, že Jesse – hvězda americké reality show a výrobce motocyklů -  Sandře zahýbá, kde může. Profláklo se počátkem letošního roku krátce poté, co Bullock získala Oscara za nejlepší ženskou roli ve snímku Zrození šampiona. Tehdy nevěrníka prozradila jedna z jeho milenek.

James přiznal (jen) čtyři ženy, manželce se veřejně omluvil, veškerou vinu vzal na sebe a pokoušel se manželství zachránit. Herečka se ale od něj ale odstěhovala a oznámila, že se bude sama starat o malého chlapce, kterého s Jamesem adoptovali.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.