Mukův manažer Richard Dušák: Na Bartošovou už nečekám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mukův manažer Richard Dušák: Na Bartošovou už nečekám!

Richard Dušák se bez Ivety hroutit nebude...
Richard Dušák se bez Ivety hroutit nebude... (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Měla to být velká spolupráce! Zpěvačka Iveta Bartošová (44), u které žádný manažer nikdy dlouho nevydržel, měla o pomoc požádat Richarda Dušáka, dlouholetého manažera Petra Muka (†45).

Jenže ze spojení, které mohlo být výhodné pro obě strany, zdá se, sešlo. „Iveta se mi od té doby, což je víc než měsíc, už neozvala, tak nevím... Asi o tu spolupráci nemá zájem,“ podivuje se Dušák, který přitom na vrtoších a rozhodnutích Bartošové není existenčně závislý.

„Práce mám dost, rozhodně to nestojí a nepadá s její osobou,“ dodává zkušený manažer, jehož služby si chválí celá řada známých tváří českého showbyznysu. Bartošová tak svým přístupem možná přišla o možnost vrátit se znovu na vrchol, kam podle Dušáka rozhodně patří.

„Je o ni velký zájem. Lidé mají rádi její písničky a chtějí chodit na její koncerty,“ říká.



Přečtěte si
hejhej
29. 3. 2011 • 15:30

Lidé ji (Bartošovu)mají rádi - měli a její písničky-nemá nic nového a uječené Hejaheja není zajímavé.Dušák ale nepochpil,že taková "hvězda"jako je ječidlo Bartošová musí prosit,aby s ní mohl spolupracovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.