Nevěrník Etzler: Je dál s milenkou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nevěrník Etzler: Je dál s milenkou?!

Nevěrný Etzler prý stále udržuje poměr s Pavlovčinovou.
Nevěrný Etzler prý stále udržuje poměr s Pavlovčinovou. ( Aha! – David Kundrát, Daniel Černovský)

Ačkoliv si všichni myslí, že notorický záletník Miroslav Etzler (45) nyní seká latinu po boku své manželky Vilmy Cibulkové (46), vše je jinak!

Etzler se sice dva týdny po provalení nevěry s mladičkou Radkou Pavlovčinovou (22) vrátil ke své ženě, ale podle všeho jeho románek neukončil. Nepřímo to potvrzuje i Pavlovčinová! „Nikdo kromě nás dvou teď netuší, jak to doopravdy je,“ svěřila se po uši zamilovaná Pavlovčinová.

Jejich vztah údajně nadále trvá, ale je tajnější než kdykoliv předtím, aby si Etzler udržel manželství a společné podnikání s Cibulkovou, do kterého vložili všechny své úspory a dokonce kvůli němu odešli z domovského Divadla Ungelt.

„Já bohužel budu ještě dlouho jen ta milenka a ne herečka. Přitom jsem dostala nominaci na cenu Thálie,“ svěřila se deníku Aha! mladičká herečka, která včera také podpořila projekt na záchranu malé Karolínky.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.