Mašlíková zářila při volejbalu: Jenže jí to kazil Révai | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mašlíková zářila při volejbalu: Jenže jí to kazil Révai

Fotografie
Fotografie (internal)

Její předností jsou sice velká prsa a útlý pas, málokdo však ví, že má i rychlé nohy a švih v ruce.

Modelka Hana Mašlíková (28) se totiž kromě mola umí velmi obratně pohybovat i v písku. Víkendový turnaj celebrit v plážovém volejbalu přilákal i sexy manekýnu a jejího partnera, právníka Martina Gillara (31), se kterým vytvořili jeden z nepřemožitelných týmů.

„Jsme opravdu sehraní, před námi skončili jen dva profesionální hráči,“ řekla deníku Aha! modelka, která společně se svým parťákem a zároveň přítelem dala šanci i herci Janu Révaiovi, který bohužel nenašel nikoho do tandemu. „Ve třech ale nejsme zvyklí hrát...,“ smála se Mašlíková, která samozřejmě nechtěla Révaie kritizovat.

„Určitě je dobrý hráč,“ dodala okamžitě. Turnaje celebrit se dále zúčastnil Zdeněk Podhůrský (52), Martina Pártlová (31) či Michal Kavalčík (33) alias Ruda z Ostravy. Toho pak doprovázela jeho nová přítelkyně Veronika Nová (25, Ordinace v růžové zahradě), ta však pouze fandila a mačkala palce svému miláčkovi.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.