Herec Jiří Schmitzer: K dostání za 69 korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herec Jiří Schmitzer: K dostání za 69 korun!

Za tréninkové tepláky Jiřího Schmitzera dal jejich majitel 200 tisíc korun.
Za tréninkové tepláky Jiřího Schmitzera dal jejich majitel 200 tisíc korun. (Česká televize, Foto Aha! – Martin Hykl)

Jiří Schmitzer (61) je bezpochyby vynikajícím hercem. S jeho hudební kariérou už to ale asi tak slavné není.

Aby se prodaly lístky na jeho koncert v Jablonci nad Nisou, nabízí je organizátor přes slevový portál Sleviště.cz za 69 korun, namísto původních 150 korun. Jeho hudba zřejmě ve městě proslulé sklářským průmyslem příliš v kurzu není. Ale Jiří nemusí smutnit, rozhodně není první známou tváří, která se na Sleviště.cz objevila. S podobně vysokou slevou se snažili organizátoři nedávno prodat i jiného umělce – travestitu Petra Vostárka, který si říká Chi Chi Tornádo a proslavil se především svou účastí v show Česko Slovensko má Talent.

Kdyby prodával Schmitzer své taneční umění, možná by na tom byl lépe – když se účastnil jedné z řad show StarDance, uchvátil svým osobitým pohybem diváky natolik, že nejen že ho poslali až téměř před brány finále, ale jeho tréninkové podvlíkačky se vydražily za neuvěřitelných 200 tisíc korun. to se slevou rozhodně nebylo...




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.