Soutěžící v Šéfce Jan Kocián: »Televizní psychopat«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Soutěžící v Šéfce Jan Kocián: »Televizní psychopat«!

Jan Kocián, tentokrát coby vážený manažer usilující o práci u Nory Mojsejové.
Jan Kocián, tentokrát coby vážený manažer usilující o práci u Nory Mojsejové. (TV Prima, ara)

Vyhodíte ho dveřmi, vrátí se oknem! I když se v reality show Šéfka snaží Jan Kocián (29) tvářit jako zkušený manažer, který ví, co se sluší a patří, opak je pravdou!

Masturbací před spolubydlícím z Šéfky proti sobě popudil všechny soutěžící. A to není všechno! Přesvědčili se o tom diváci pořadů Taxík a Hledá se táta a máma, ve kterých tenhle nevycválaný »šoumen« už stačil vystoupit. Z jednoho natáčení ho dokonce museli vyhodit, protože se choval jako hulvát.

Zřejmě silné sklony k exhibicionismu vedou tohoto muže k tomu, aby stále pokoušel štěstí v dalších a dalších pořadech a show a otravoval tak život nejen svým spolusoutěžícím, ale i divákům u televizních obrazovek. Právě svérázná povaha a konfliktnost byly zřejmě hlavními důvody k tomu, že ho Prima do nové reality show obsadila.

„Nikdo s ním nechce bydlet. Soutěžící Zoltán ho obvinil, že před ním v hotelovém pokoji onanoval,“ řekl mluvčí projektu Šéfka Marek Winkler k vyhrocené scéně, která se řešila ve včerejším díle a kvůli níž musel Kocián i na kobereček k Noře Mojsejové (52).

Konfliktní soutěžící se ale divákům nepředstavil poprvé. „Neodejdu, dokud nedostanu ty prachy za natáčení, slíbili mi tři natáčecí dny. A jídlo zadarmo, takže mi dejte najíst,“ křičel na televizní štáb pořadu Hledá se táta a máma a soutěžící Evu v jednom z dílů smyslů zbavený Kocián, který sám sebe prezentuje jako vtipného, inteligentního a společenského. Nakonec ho z natáčení musel hrubou silou vyprovodit další z účastníků.

Kociánovi to ale rozhodně nestačilo a 5. března se objevil na obrazovkách České televize v pořadu Taxík.



Přečtěte si
doja
16. 3. 2011 • 07:45

Jenže oni se na to lidi koukají, takže dokud se koukat budou, budou se tyhle snůšky sprostot a vulgarit vysílat.

doja
16. 3. 2011 • 07:42

..důkaz, že nikdo normální to takové "soutěže" nejde.

rebelado
15. 3. 2011 • 18:16

polib si elipsy...nechame tě smazat tady nemáš co dělat neslušný póvle

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.