Dcera Whitney Houston: V osmnácti šňupe kokain! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dcera Whitney Houston: V osmnácti šňupe kokain!

Fotka, která Whitney rve srdce. Její dcera šňupe kokain.
Fotka, která Whitney rve srdce. Její dcera šňupe kokain. (ara, Profimedia.cz)

Náklonnost k drogám, zejména kokainu, přervala před lety americké zpěvačce Whitney Houston (47) její hvězdnou kariéru.

A jablko (bohužel) nepadlo daleko od stromu – bílý prášek si oblíbila i její dcera Bobbi Kristina (18), kterou má zpěvačka s hudebníkem Bobbym Brownem (42).

Usvědčujícím důkazem je fotka, na níž Kristina šňupe kokain. Pořídil ji její bývalý přítel, který tvrdí, že je na droze závislá. „Snažil jsem se ji zastavit. Jenže ona opáčila, že jsem úplně stejný jako její matka,“ řekl.

S každou další dávkou roste i chuť. A v případě mladičké Kristiny, která nezná míru, už jde o život!

Přitom příběh její mámy měl pro ni být dostatečně odstrašujícím příkladem. Ještě před sedmi lety vypadala Houston jako troska. Tehdy už těžce prohrávala souboj se závislostí na kokainu a alkoholu. Obliba drog se vymkla její kontrole po natočení filmu Osobní strážce v roce 1992.

Fetovala společně s bývalým manželem Bobbym Brownem. Drogy jí vzaly všechno. Krásu, peníze i úspěch. V roce 2007 konečně skončila v odvykací léčebně.

Po několika krušných měsících se dokázala obejít bez návykových látek. Návrat na hudební scénu se sice povedl, jenže pak se ukázalo, že Whitney už prostě není tou famózní zpěvačkou jako dřív...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.