Porotce Rytmus je ale čuně! Dloubání v nose a ruka v rozkroku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Porotce Rytmus je ale čuně! Dloubání v nose a ruka v rozkroku!

„Správný rapper buď máchá rukama nebo si sahá na »ptá*a«,“ tvrdí Rytmus. Má se ale i rýpat v nose?
„Správný rapper buď máchá rukama nebo si sahá na »ptá*a«,“ tvrdí Rytmus. Má se ale i rýpat v nose? (TV Nova, topky.sk)

Kontroverzní rapper a porotce Česko Slovenské SuperStar Patrik »Rytmus«  Vrbotský (33) si nebere servítky, je mu jedno, co si o něm kdo myslí.

O tom vypovídají jeho činy i slova! „Vypadáš jako kdyby ses týden nevys**l,“ ohodnotil porotce Rytmus výkon jednoho ze soutěžících, kterého diváci shlédnou již v pondělním díle SuperStar s hvězdnou pěchotou. Konsternovaný tanečník a zpěvák František Ilčišin se ale nedal.

„Vys**l jsem se ráno,“ odsekl Ilčišin. „Tak to upřímně gratulujeme,“ odpálkovala ho porotkyně Gábina Osvaldová (57), které celá scéna přišla nepatřičná.

Tím ale Rytmusova spanilá jízda pořadem nekončí. Neodpustil si ani obscénní gesta, sahání si do rozkroku či olizování soutěžícího, který zpíval se zavřenýma očima!

Přečtěte si
hoffmann
22. 3. 2011 • 12:41

Neurážej slováky!Je to cikán a na slovensku se jen narodil

zadnice
7. 3. 2011 • 09:39

Rytmus je tedy "FRAJER" když dřepí v horkém studiu s kapucí na palici jako puberťák.

franta15
6. 3. 2011 • 08:32

Ať se Nova nediví, že sledovanost tohoto pořadu, ale i jiných jde prudce dolů. Tento kretén tam nemá co dělat a jestli chce Nova tento pořad aspoň zčásti zachránit, tak ho musí vyměnit. Diváci nejsou tak primitivní, abyste nás krmili takovými trapnými lidmi. Novo, už dávno jsi nejhorší televize a moderátoři? Tak to je katastrofa. Mareš, Rytmus, ale i blbá Snídaně s Novou!!! Vypadá to, že někteří moderátoři jsou pod vlivem drog, bezdůvodně se smějí a smějí, vedou trapný řeči, až se doma všichni za ně stydíme. Dívat se dá na jedinou dvojici /Pavel/, ty ostatní vyhoďte, nedá se na ně dívat. Smích, smích, smích - i když je to víc k pláči! A Rytmus - opravdu větší čuně už nemáte? Dělá si blázny ze soutěžích, z Novy i nás diváků.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.