Mesárošová: Pětky schovala v tričku »Stop Mesárošová« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Mesárošová: Pětky schovala v tričku »Stop Mesárošová«

Dominika se svým novým tričkem.
Dominika se svým novým tričkem. (Profimedia.cz)

Vypadá to, že si modelka a nejznámější česká zlatokopka Dominika Mesárošová ze svých kritiků nic nedělá. Na párty překvapila kromě zvláštního účesu také jednoduchým outfitem.

Silikonová Dominika (25) tentokrát své umělé pětky nevystavila v hlubokém výstřihu, ale schovala ve zdánlivě obyčejném bílém tričku. Obyčejné ale zas tak nebylo. Na její velké hrudi se skvěl symbol připomínající zákazovou dopravní značku a něm bylo napsáno: Stop Mesarošová!

Sotva se v něm blýskla na párty v klubu Fragola, v jejím okolí to zašumělo. „Dostala jsem ho jako dárek,“ řekla pro Ahaonline.cz. Neprozradila však do koho. Zřejmě to ale její fanoušek nebyl. „Proč jsem ho měla na sobě? Přišlo mi to vtipné,“ dodala.

Tričko však nebylo jediné, čím Dominika ten večer překvapila. Na hlavě měla účes ala pudl, která je tak trochu návratem do osmdesátých let. Tedy období, kdy byl její šedesátiletý bohatý přítel Petr Ptáček (65) ještě mladík.

 



Autor:  ex

Přečtěte si
zadnice
7. 3. 2011 • 09:34

Podle jména spíše slovenská a ne česká.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.