SKANDÁL! Lákají na mrtvého Štěpánka a nemocnou Cibulkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

SKANDÁL! Lákají na mrtvého Štěpánka a nemocnou Cibulkovou!

Nejednoho kolemjdoucího plakát se Štěpánkem vyděsil.
Nejednoho kolemjdoucího plakát se Štěpánkem vyděsil. ( pro Aha! – Václav Hasmann)

Láskou posedlí jsou snad »prokletí«! Obyvatelé lázeňského města Teplice se hodně diví, kdykoli míjejí poutač s plakátem na divadelní hru Láskou posedlí.

Ten láká na termín 21. března a slibuje mj. i Martina Štěpánka (†63). Má to ale jeden významný háček: známý herec a politik loni 16. září spáchal sebevraždu! Aby toho nebylo málo, Divadlo Ungelt muselo kvůli nemoci Vilmy Cibulkové (47) zrušit včerejší představení.

Skandální divadelní pozvánka udeřila do očí řadu lidí, například Václava Hasmanna. „Dneska se holt šetří všude! Anebo je pan Štěpánek nesmrtelný?!“ napsal Aha! pohoršeně.

Divadlu Ungelt však plakáty s nebožtíkem nijak zvláštní nepřipadají. Resp. potvrzuje tezi našeho čtenáře, že šetřit se musí. „Plakáty k představení Láskou posedlí byly nafoceny k premiéře v roce 2008. Role Starce byla nastudována v alternaci Martina Štěpánka s Ladislavem Mrkvičkou, oba herci měli i svou premiéru a pravidelně se na jevišti střídali. Jména obou jsou tedy logicky na plakátu, stejně jako jsou oba aktéři vyfoceni,“ vysvětluje PR manažerka divadla Linda Pajić. „Derniéra hry Láskou posedlí připadá na 6. květen 2011, je tedy bezvýznamné v tak krátkém čase před stažením provádět jakékoli změny,“ dodala.

Nechtěné publicity se hře dostalo také kvůli onemocnění hlavní představitelky. Hned poté, co divadlo oznámilo, že se hra Láskou posedlí přesouvá, se vynořily spekulace, které nemoc Cibulkové dávaly do souvislosti s  provalením nevěry jejího manžela Miroslava Etzlera (46) s kolegyní ze seriálu Cesty domů Radkou Pavlovčinovou (22). Podle všeho ale nejde o nic vážného. „Paní Cibulková nás požádala o jeden den volna kvůli infekčnímu onemocnění virového původu. Den nato už by totiž ráda vyrazila na zájezdové představení, potřebovala být fit,“ řekla nám Linda Pajić.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.