Michal Penk (42): Iveta je úplně mimo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michal Penk (42): Iveta je úplně mimo!

Jako mladá byla sexy kočka.
Jako mladá byla sexy kočka.

Zpěvák Michal Penk (42) ohlásil velký comeback! A než se vytasí s nějakou obstojnou písničkou, strhává na sebe pozornost vzpomínkami.

Vzpomínkami na svoji drogovou minulost a v neposlední řadě i na svoje dávné milenky. Mimo jiné i Ivetu Bartošovou (44), na které nenechal nit suchou. Vyprávěl o ní i během rozhovoru s Těžkým Pokondrem v rádiu Frekvence1.

„Má obrovský kult osobnosti, kam přijde, tam upoutá pozornost. Ale chybí jí zpětná vazba. Třeba vůbec nejezdí metrem, nechodí mezi lidi, aby viděla...“ nechal se slyšet Penk, který měl kvůli drogové závislosti dlouhých čtrnáct let temno, ale o příčině problémů Bartošové má podle všeho jasno.

„Iveta loví ve špatných vodách. Když začala dělat ty pohybové věci, u toho Václaváku (písnička z roku 1993 – pozn. red.) to začalo a pak už to bylo blbě,“ zhodnotil zpěvák.

Co ještě řekl...

O DROGÁCH: „Rozhodl jsem se vyměnit kariéru za nejistotu a sondu do toho, jak se stát bezdomovcem, a skončil jsem na drogách. Prostě jsem do toho spadnul. Trvalo to čtrnáct let.“

O PRÁCI: „Jedenáct let jsem slyšel různý hlasy. Muziku jsem ale pořád dělal, tím jsem se zaštiťoval. Jakmile jsem ale chtěl něco zafinišovat, vždycky se to semlelo špatně. Buď jsem to zkazil já, nebo mě stačilo vidět a bylo vymalováno.“

O VYZNÁNÍ: „Jehova přijde a potrestá nevěřící, to je jasný...“



Přečtěte si
honzadv
7. 3. 2011 • 17:42

Ale neumí. KDysi dávno, za Komančů, to ještě šlo, sice nemá rozsah ani fond, má slabý hlásek, ale měla slušnou techniku a při dobrém nazvučení se poslouchala hezky. Ale už víc jak deset let neuzpívá ani oktávu, chlaslt ji zničil nejen po stránce vzhledové, ale i hlas je v háji. A bohužel je to tak, už se to těžko vrátí, to by musela hodně cvičit, hodně moc, a to ani omylem.

hejhej
6. 3. 2011 • 22:34

Penk ohlašuje comeback,Bartošová ho hlásila už několikrát.Oba neumějí zpívat.

xcarodejka
6. 3. 2011 • 10:50

umí houby a derou se na obrazovku.Ivera zpívat umí.

dannaa
5. 3. 2011 • 05:24

Byla jsem překvapená, že kniha o Bartošové je u nás za 49 Kč,-.Myslela jsem, že o ni je zájem.

martas6
4. 3. 2011 • 17:31

že ta zpuchlá osšklivá tlustá a odulá NEzpěvačka a primitivní osoba patřící do blázince je totálně mimo. Komančové jí dovolili kníkot místo zpěvu, prosouložila se s rudochama k "slávě", ale už patnáct let nepracuje, válí se jak prase a chlastá, fetuje a dělá houby, takže to je známá věc. Chudák Artur, tak milý chytrý kluk, ona ho vykrmila fast foodovým žrádlem jako to prase, už aby sociálka prozřela, přestala tu línou veš hájit, a kluka odebrala.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.