Aféra v SuperStar: Haberovi plivl soutěžící do tváře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Aféra v SuperStar: Haberovi plivl soutěžící do tváře!

Aleš Roth
Aleš Roth (TV Nova)

Tak tohle SuperStar ještě nezažila. Na brněnském castingu se před porotu postavil třicetiletý Aleš Roth, který si dovolil to, co nikdo před ním.

Katovi poroty Paľovi Haberovi (48) totiž plivl přímo do tváře! Doteď to byl přitom právě Habera, který si nebral servítky, a jeho výroky směrem k soutěžícím by se pomyslnými plivanci daly nazvat také...

Habera je známý tím, že soutěžící nešetří a leckdy nemá problém sáhnout po vulgárním výrazu, kterým svou kritiku nemilosrdně opepří. A právě Habera byl nejvíce zvědavý na vlasatého Aleše, který se chlubil tím, že prý dokáže zazpívat jako Axel Rose z Guns N´Roses v originální tónině.

Jenže když si pak Aleš stoupl před porotu a měl předvést výjimečný pěvecký talent, začal se vymlouvat, že mu vyschlo v krku. „Nevím, jestli vám můžu ukázat falzet, protože mám sucho v krku z toho všeho tady,“ řekl porotě. A to Haberu pořádně nadzdvihlo!

Právě slovenský zpěvák je totiž doslova alergický na to, když se soutěžící v rozhodující chvíli na něco vymlouvají, hrají divadélko a nezpívají. Tentokrát se nicméně Habera ovládl a podal Alešovi vlastní sklenici vody. A to byla chyba! Soutěžící se napil a vyprskl vodu na šokovaného Haberu. A to přímo do tváře! Jen o vlásek unikla spršce Helena Zeťová (30), která v porotě sedává po pravé ruce Habery.

„Moc se za to omlouvám,“ vyhrkl ze sebe Roth, který se tvářil, že mu prostě při pití zaskočilo. „To je v pohodě, já jsem zvyklý na rockery,“ zareagoval na nečekanou sprchu Habera. Aleš, kterého tato slova jako by uklidnila, začal situaci hrotit dál.

Prohlásil totiž: „Kdyby to byla vodka, možná by to bylo lepší.“ Na to už zjevně trochu vykolejený Habera reagoval jen slovy: „Sorry.“ Vlasatý Aleš si pak z trapasu zrovna těžkou hlavu nedělal. „No co, to je v pohodě. Paľo je rocker, i když trochu slavnější než já,“ řekl pak sebevědomě v zákulisí.



Přečtěte si
turbulence
1. 3. 2011 • 20:58

Měl ho poblít celýho hnupa.....

avina
28. 2. 2011 • 15:52

Nedívám se,nejen kvůli nesympatickému Haberovi a jiných....Stačili poslední na Primě*přestárlá uchechtaná Lucka...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.