Marešová o Leošově image: Vypadá jako vágus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Marešová o Leošově image: Vypadá jako vágus!

Moniku Marešovou a další Leošovy příbuzné nová image velice pobavila.
Moniku Marešovou a další Leošovy příbuzné nová image velice pobavila. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Leoš Mareš má novou image. Módní specialisté se nad ní rozplývají, Marešovo okolí si z něj kvůli tomu dělá ohromnou legraci... A jeho žena Monika není výjimkou.

Moderátor Leoš Mareš neprožívá zrovna úspěšné období. Česko-Slovenská SuperStar, kterou moderuje, je propadák a navíc si uštědřil v poslední době i pár opileckých trapasů. Rozhodl se, že pozornost od svých moderátorských průšvihů odvede změnou módního stylu.

Zaměstnal proto stylistu Simony Krainové, aby mu vytvořil novou image. Zatímco módní kritici byli z nového Marešova stylu blahem bez sebe, veřejnost reagovala opačně. „Vypadá jak houmlesák,“ bylo slyšet v diskuzích nejčastějim když se objevil s podivnou pletenou čapkou na hlavě.

Leoš na tom však není lépe se novou módou ani u svých nejbližších. „Jsem z toho dost rozpačitá, stejně jako moji rodiče. Oni mají Leoše rádi, ale říkají, že teď vypadá jako vagus,“ řekla nám Marešova manželka Monika, která je teď šťastně zamilovaná do dopravního magnáta Marka Lehečka, jehož už seznámila s manželem na oslavě narozenin.

„Ale tak našly by se věci, které se mi na Leošovi líbí. Já už k němu vůbec zášť necítím. Čas spraví vše, a to platí,“ uzavřela spokojená Monika s úsměvem.



Přečtěte si
zadnice
28. 2. 2011 • 10:05

Mareš je především v.ů.l i se stylistou Simony Krainové!

andulaanca
26. 2. 2011 • 14:11

nááhodou, Monika je hezká a chytrá holka. Proč si myslíš, že není???

guppy
26. 2. 2011 • 07:11

Blb zůstane blbem, i kdyby ho oblékli do hermelínu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.