Bartošová v osidlech jehovistů: Iveto, půjde o tvoje peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bartošová v osidlech jehovistů: Iveto, půjde o tvoje peníze!

Zpěvačka Iveta Bartošová možná ani netuší, do čeho se žene...
Zpěvačka Iveta Bartošová možná ani netuší, do čeho se žene... ( Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Zpěvačka Iveta Bartošová (44) si zřejmě pořád neuvědomuje, do jakého průšvihu se žene!

Paktem s provozním několika hotelů Peterem Mihálikem (40), který je spolu s manželkou Danielou podle všeho aktivním členem Svědků Jehovových, si totiž může pěkně zavařit. Lidé jako ona jsou navíc nejsnadnější a zároveň nejlákavější kořistí, a pokud rozšíří jejich řady, jen těžko najde cestu zpět.

Když před nedávnem Ivetina maminka Svatava vyjádřila obavy o dceřin život, nikoho ani ve snu nenapadlo, že tou hrozbou může být zrovna sekta! „Bojím se, aby neudělala nějakou hloupost,“ nechala se tehdy slyšet.

Svědkové Jehovovi nemají zrovna nejlepší pověst, a když si rodina a blízcí Bartošové pomyslí, že by zpěvačka mohla rozšířit jejich řady, vstávají jim vlasy hrůzou na hlavě. „Musím Ivetě hned zavolat a vyzvědět, co se děje! S tím se mi bohužel nesvěřila,“ podivoval se zaskočený terapeut Petr Filinger, který Bartošové pomáhal dostat se do formy a byl jí pořád nablízku.

Podobně se vyjádřil její spolupracovník a výborný kamarád Jarek Šimek (37). „Iveta se rozhodla, že vůbec nebude komunikovat. Samozřejmě mě zajímá, co se to kolem ní děje. Soustředíme se teď hlavně na práci, tedy na natáčení její nové desky,“ nechal se slyšet Šimek, kterého informace o jejích nových »přátelích« podle všeho také dost zaskočila.

Strach o osud zpěvačky je rozhodně na místě. Manželé Mihálikovi se totiž chovají přesně podle hesla »Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají«! „V počátečních stadiích se novému zájemci projevuje až přehnaný zájem a obdiv. Když je jisté, že se oběť z pavučiny jen tak nedostane, projevy sympatií opadají a přesouvají se na nové členy,“ tvrdí kriminalista a odborník na sekty Jan Chmelík.

„Postupně je v člověku živen pocit viny, který je hnacím motorem, jenž způsobuje neuvěřitelné výkony členů sekty,“ dodává. Právě finanční obětavost nových členů je pro sektu nejtypičtějším zdrojem příjmů. „Často se předhánějí, aby vystoupali v pomyslném žebříčku prestiže ve skupině co nejvýš...,“ shodují se odborníci na sektářské chování.



Přečtěte si
kubajakub
26. 2. 2011 • 16:42

Nedostane, ona se opět podřízne jak podsvinče. Protože jako typická notorka tvrdí, že ona nic, že je v pohodě a plná energie, ale ostatní ji ničí - typická výmluva primitivních alkoholiků. Brzy se zabije, tutově. Jelikože pomoc nevyhledá!

kubajakub
26. 2. 2011 • 16:41

Klidně se dívat může, taková otřesná stará troska a vypitá tlustá prasnice ani takový notor a hnus, ajkio ta stará líná veš, to teda on jistě nebude. Ona je příklad nechutné líné prasnice, nemaká dobrých 10 let, žije z milodarů, žebračka notorická, ze skandálů a keců v bulváru. Je to stará odulá předčasně stará odporná prasnice, odulá vypitá troska a magor.

robie
26. 2. 2011 • 11:33

tu ste vsetci podla vyroku podla seba sudim teba....

robie
26. 2. 2011 • 11:32

sa kukni na seba

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.