VIP zprávařka Gavriely (32): Chodí na logopedii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VIP zprávařka Gavriely (32): Chodí na logopedii!

Martina Gavriely včera navštívila kliniku, kde bude s odborníky pracovat na své mluvě.
Martina Gavriely včera navštívila kliniku, kde bude s odborníky pracovat na své mluvě. (Aha! – Marek Pátek)

Moderátorka VIP zpráv na Primě Martina Gavriely (32) není schopná bez jediného přeřeku odvysílat večerní zprávy ze světa showbyznysu, a začala proto docházet na logopedii!

„Už se to fakt nedalo. Těch přeřeků je tolik! Přitom na začátku přímých vstupů jsem s tím problémy neměla,“ svěřila se Aha! blondýnka poté, co včera absolvovala první sezení u specialistky přes vady řeči.

Sama tvrdí, že to nebylo na nátlak televize, ale že se sama rozhodla na sobě zapracovat. „Není to totiž příjemné, lidé si o tom povídají, a to i tady v redakci. Samozřejmě to vadí i mně,“ tvrdí Gavriely, která krkolomné výstupy a chyby v mluvě na obrazovce přičítá jedinému faktu. „Jsem zřejmě přeučená, od čtyř hodin skoro do osmi si to jen opakujeme a přeříkáváme,“ popisuje, co se děje v redakci zpravodajství před přímým vstupem.

I proto se tedy Martina rozhodla, že bude pravidelně navštěvovat logopedku. „Uvidím, jak sem budu chodit dlouho, ale musím se toho prostě zbavit!“ zařekla se moderátorka, která prý přivede i syna Antonia (7). Ten má zase problémy s hláskami »R« a »Ř«.



Přečtěte si
winterfreshka
20. 2. 2011 • 12:27

Že ty svá ústa má zaměstnána i jinak mimo vysílání a podepsalo se to na jejím hlasovém projevu.Občas by neuškodilo ty zašpricané mandle a dutiny vydezinfikovat .

bobina
19. 2. 2011 • 08:59

ona na to prostě nemá,protože nedokáže říci souvisle a bez přebreptu pomalu jedinou větu. Není to tedy tím,že má vadu řeči,ale tím,že mozek nestačí pobrat !

konvalinka34
17. 2. 2011 • 16:50

na Gavriely upozorníte, ale že Gottová mele jak mlýnek, že jí není rozumět, a že šišlá, to nikdo neslyší a nevidí? některé její módní kreace jsou vysloveně příšerné, ale pořád je ticho, jí si nikdo nedovolí kritizovat. věčně se všichni "vozí" po Gavriely

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.