Mahulena Bočanová (43): Proč tolik pila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mahulena Bočanová (43): Proč tolik pila?

Mahulena Bočanová si odvezla svého milence na Bali.
Mahulena Bočanová si odvezla svého milence na Bali. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Moderátorka Mahulena Bočanová (43) se v poslední době zamilovala do všeho, co má alespoň několik procent alkoholu. Proč se v noci z pondělka na úterý tolik opila?

Svou agresivitou totiž ukázala, že ji alkohol ničí a způsobuje jí problémy!

Vždyť i televize Prima, kde uvádí magazín Top Star, se zcela distancuje od chování jedné ze svých nejdéle sloužících moderátorek. „Je to její soukromí, tuto věc nechceme vůbec komentovat,“ řekla mluvčí Primy Jana Mrákotová.

A jak noční roztržku, výhrůžky a brutální útok nožem, kdy její přítel Martin Černý (36) napadl fotografa, vysvětluje sama Mahulena? „Dala jsem si dvě láhve šampusu a vzhledem k tomu, že jsem na dietě, tak to se mnou dost zamávalo. Vybouchla jsem. Samozřejmě mě moje chování mrzí,“ přiznala pro Blesk.cz Bočanová.

Co ji dohnalo k tomu, že v pondělí požila o dost víc, než by se na dámu hodilo?

  1. Rozchod s manželem
    Přestože Mahulena Bočanová tvrdí, že se s odchodem manžela Viktora Mráze vyrovnala, zřejmě tomu tak není. Vždyť ještě nejsou ani rozvedeni. Je těžké žít s pocitem, že odešel za mladší ženou a ji nechal opuštěnou s dítětem.
  2. Stavba domu
    Stresující je zcela jistě i otázka nového bydlení. Mahulena se pustila do stavby domu, který by měl stát velmi blízko penzionu jejího stávajícího manžela Viktora Mráze. Nasnadě je i otázka financování stavby, barák by však měl podle všech informací zaplatit Mráz.
  3. Smrt táty
    Nedávno byla moderátorka na pokraji zhroucení, zemřel jí totiž táta – světoznámý architekt Jan Bočan, jediný muž, který ji miloval a byl jí vždy oporou. O mámu, která zemřela na rakovinu, přišla už jako malá.
  4. Střídavá péče
    Ani střídavá péče o osmiletou Márinku určitě nepřidá vzorné mámě na klidu. Hyperaktivní dcera vyžaduje oba rodiče, a tak se Mahulena střídá s Viktorem. Malá Márinka potřebuje maximální péči, zatím ale nebylo soudně určeno, komu bude svěřena.
  5. Stěhování
    Mahulena byla nucena přestěhovat se z domu v Čičovicích u Prahy. Prý nemohla žít pod jednou střechou s mužem, který ji opustil. Našla si luxusní byt na Staroměstském náměstí v centru metropole, kde není zrovna nejlevnější nájem.



Přečtěte si
winterfreshka
20. 2. 2011 • 12:34

No tobě,ty trosko toho má člověk oooopravdu hooodně co závidět .

alenkaa
19. 2. 2011 • 07:32

ale měla mít druhé dítě, takhle tady bude Márinka jednou sama. |Byl s ní rozhovor, ve kterém řekla, že by se o druhé dítě nemohla v souvislosti s Márinkou, postarat. Snad ještě to druhé dítě mít bude, držím jí palce, i když ji také moc nemusím.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.