Americký politik »balil« ženy polonahý na internetu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Americký politik »balil« ženy polonahý na internetu!

Christopher Lee - To není typická fotka amerického kongresmana...
Christopher Lee - To není typická fotka amerického kongresmana... (Gawker)

Zatímco i nás miliardové skandály či odhalená nedonutí politiky odstoupit, jinde se stačí ukázat své tělo v seznamce a je průšvih.

Americký republikánský kongresman Christopher Lee (46) ze státu New York doplatil na pokus domluvit si pomocí internetové seznamky nezávazný vztah. Ve středu se v amerických médiích objevila jeho fotografie, kterou e-mailem zaslal ženě inzerující na populárním serveru Craigslist.

Ženatý zákonodárce se ji snažil nalákat na svou postavu, a byl proto na nich od pasu nahoru nahý. Krátce po zveřejnění fotografie podal rezignaci.

„Dokáže mi někdo, že tu všichni muži nevypadají jako ropuchy?“ stálo v inzerátu, na který Lee odpověděl. Ve své reakci se označil za urostlého, zábavného chlapíka na úrovni, jemuž je 39 let a který ve Washingtonu pracuje jako lobbista.

Žena mu odpověděla koketně. Lee jí na to poslal polonahý snímek, který pořídil svým mobilním telefonem. Žena se jej pak zeptala, zda své fotografie takto ženám zasílá obvykle. „Pardon. To je všechno, co mám,“ odpověděl Lee, který má se svou manželkou jednoho syna.

Žena si s údajným lobbistou přestala psát, když si našla na internetu jeho jméno a zjistila, že jí lhal o svém věku i zaměstnání. E-maily poté poskytla internetovému serveru Gawker.

Lee pak ve středu několik hodin po zveřejnění fotografie rezignoval.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.