Madonna má trable: Žaloba o dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Madonna má trable: Žaloba o dítě!

Fotografie
Fotografie (internal)

Americká zpěvačka Madonna (52) neplní sliby.

V červnu 2009 adoptovala tehdy tříletou holčičku Mercy ze sirotčince v Malawi jen pod podmínkou, že ji bude vozit na návštěvy. I když už od té doby zpěvačka dcerku dvakrát do Malawi vzala, rodina tvrdí, že do jejich srubu nezavítaly...

Dívence zemřela matka (†16) pouhých pět dní po porodu, zpočátku ji vychovávali strýcové a babička. Péči ale nezvládli, tak ji umístili do sirotčince, odkud si ji po pár letech chtěli vzít zpět. Madonně ji nechtěli svěřit, nakonec ale souhlasili s tím, že chtějí Mercy i nadále vídat a jako dospělá se vrátí do Malawi a bude žít se svou původní rodinou.

„Viděli jsme obrázky naší Mercy ve zdejších novinách. Víme, že tu byla, k nám ji ale Madonna nevzala. Moje matka je stará paní, před pěti lety přišla o dceru, teď nejspíš i o vnučku. Nemáme moc peněz, přesto ale půjdeme bojovat k soudu,“ popisuje své rozhořčení dívčin strýc.

Neexistuje ale písemný dokument, v němž by Madonna podmínky adopce podepsala. Chudému africkému státu s ní ale jistě brzy dojde trpělivost – zpěvačka totiž nedodržela ani závazek, že investuje v přepočtu 28 milionů Kč do dívčí školy v Malawi. Na místě nechala zlikvidovat pole, školu už tam však nevybudovala.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.