Podváděná Cibulková: S nervy v koncích havarovala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Podváděná Cibulková: S nervy v koncích havarovala!

Při návratu z restaurace ale bourá do betonového zátarasu.
Při návratu z restaurace ale bourá do betonového zátarasu. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Ten den Vilma Cibulková viděla rudě.

Poté, co vykopala manžela Miroslava Etzlera a zhroutil se jí svět, známá herečka při jízdě z restaurace, kde s přáteli a dcerou řešila svou osobní tragédii, pod tíhou psychického otřesu dokonce nabourala! Od nehody sice odjela bez zranění, ale i bez povinného hlášení policii...

V okamžicích, kdy si po ostré hádce vyhozený manžel balil věci, volala Vilma přátelům. Ti ji přijeli podpořit jen pár minut poté, co se nevěrná hvězda seriálu Cesty domů vydala na svou »cestu z domu«. Jelikož ale doma na Vilmu vše padalo, odjela s přáteli do nedaleké restaurace.

Když se čtvrt hodiny po půlnoci vraceli domů, stále psychicky rozrušená Cibulková nezvládla řízení a nabourala do betonového zátarasu!

„Byla to obrovská rána, paní Cibulková ale ani nezavolala policii, ačkoliv je to její zákonná povinnost,“ popsal deníku Aha! svědek nehodu! „Dopravní nehodu v Náchodské ulici nikdo nenahlásil. Dotyčný by spáchal přestupek podle paragrafu 47, odstavec 5 – poškození majetku třetí osoby.

Každý účastník dopravní nehody je povinen nahlásit nehodu, pokud vznikne škoda třetí osobě,“ potvrdila Aha! mluvčí pražské policie Eva Kropáčová. Cibulkové, která naštěstí vyvázla bez zranění, tak hrozí pokuta až pět tisíc korun. Ten večer ale přišla o mnohem víc...



Přečtěte si
ja01
7. 2. 2011 • 23:04

by si možná měl nastudovat příslušné ustanovení zákona o provozu na pozemních komunikacích, konkrétně §47 odst. 4 a 5. Nechce se mi věřit, že by AHA nemělo právní oddělení, kde by takovéto žvásty odfiltrovali. Že by snaha mít článek za každou cenu?

fanynka13
7. 2. 2011 • 18:00

Sice to same udelala svoji kolegyni ale to se proste v zivote stava dost casto jen u obycejnych lidi to nikoho nezajima snad jen nejblizsi okoli. Presto pani Vilme preji at to brzo preboli , najde si jinou lasku a Etzler stejne dostane brzo kopacky. Zas takovej krasavec to neni a ja mu to ze srdce preji!!!!!!!!

perlaxx
5. 2. 2011 • 17:10

Je mi lito Vilmy ale stava se. To same se stalo pred lety Bydzovske. Trochu se asi napila, tak na policajty radsi nedoslo.... Jen aby oba zase nezacli s tim chlastem, bylo by to skoda, oba jsou vyborni herci.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.