Eva Jurinová: Dostala padáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva Jurinová: Dostala padáka!

Eva Jurinová na archivním snímku s ředitelem nemocnice Miloslavem Ludvíkem. To se ještě »mohli vystát«.
Eva Jurinová na archivním snímku s ředitelem nemocnice Miloslavem Ludvíkem. To se ještě »mohli vystát«. (Aha! – Martin Hykl)

Informace deníku Aha! se potvrdily: Eva Jurinová (57) dostala po 10 letech jako mluvčí Fakultní nemocnice Motol padáka!

Ředitel špitálu Miloslav Ludvík ji vyhodil hned po návratu ze své exotické dovolené v africkém Beninu.

Důvod? Deníku Aha! potvrdila, že je ředitel největší nemocnice ve střední Evropě ve chvíli, kdy se v nemocnici bouří lékaři a hrozí výpověďmi, na dovolené... „Nemohla jsem lhát,“ říká Jurinová, která dokonce trvá i na tom, že ředitel manažersky pochybil.

„I přesto, že má zástupce, odjel v rozbouřené době. Odletěl do velmi atraktivní lokality, na safari. Ukázal dlouhý nos svým lidem, lékařům a sestrám, kteří na to nemají čas ani peníze,“ míní Jurinová. Výpověď Jurinové k 31. 1. potvrdilo i tiskové oddělení nemocnice.

Co nyní bude bývalá hvězda zpravodajství TV Nova dělat? „Nevím, mám nabídky a zvažuji je. Chtěla bych ale stále pracovat v nemocnici. Její jméno dělají kvalitní odborníci a kvalitní medicína, ne ředitel,“ říká. Dokonce není úplně vyloučené, že z Motola odejde navždy.

„Nebyla jsem v nemocnici zaměstnaná na trvalý pracovní poměr, to chtělo vedení změnit, a proto vypsalo v loni v listopadu výběrové řízení. Přihlásila jsem se. Před odjezdem na dovolenou mi pan ředitel oznámil, že jsem postoupila do dalšího kola. Nyní je otázka, zda nebude konkurzní řízení zmanipulované,“ dodává Jurinová.

Přečtěte si
winterfreshka
3. 2. 2011 • 14:52

Za každým koncem čeká nový začátek,věřím že se uplatní v jiné,lepší společnosti a u daleko lepších lidí.Pan ředitel ať jde k čertu a může si vzít s sebou všechny ty plivající tady .Je to všecko podobná sorta.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.