Andy Hryc: Válčí s manželem Vejmělkové o peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Andy Hryc: Válčí s manželem Vejmělkové o peníze!

Andrej Hryc shodil knír a zhubl o 13 kilo.
Andrej Hryc shodil knír a zhubl o 13 kilo. (topky.sk)

Nebývale ostrá mediální bitva se strhla mezi hercem Andym Hrycem (61) a manželem Evy Vejmělkové, režisérem Dušanem Rapošem (57). Ten je v Česku známý především jako režisér trilogie Fontána pre Zuzanu.

A právě o třetí pokračování Fontány jde. Hryc totiž tvrdí, že Rapoš dluží jeho dceři Wandě, která s produkcí Fontány pre Zuzanu 3 spolupracovala, nemalou částku peněz. Za své služby měla Hrycová dostat konkrétně 8 333 euro, což je zhruba 216 tisíc korun.

Rapoš se před Hrycovými hájí jen marně

„Firma, která produkovala Fontánu pro Zuzanu, kde byl Rapoš i spolumajitelem, mi dluží velké peníze. Dodnes mi to Rapoš nevyplatil. On tvrdí, že byl jen režisér, ale to není pravda,“ postěžovala si sama Wanda serveru pluska.sk.

Zdá se však, že nejvíc je naštvaný Wandin otec Andrej. Známému režisérovi poslal otevřený dopis, v němž se mimo jiné Rapoše ptal, zda ho za takové jednání nefackuje hanba. Ten si ale stojí za svým, že za nic nemůže.

Wanda neposlala fakturu

„Jak dobře víš, před několika lety jsem s Wandou osobně mluvil. A i když jsem v této kauze naprosto nevinný, přestože jsem nebyl producentem, ale jen režisérem, nabídl jsem jí v rámci našich dobrých dlouholetých vztahů osobní finanční kompenzaci, která by měla být na základě dvou faktur – splátka za úroky z prodlení. A dodnes mi Wanda tyto faktury neposlala,“ odpověděl Dušan Rapoš.


Na to ale má hercova dcera jasnou odpověď.  „Tam byla uzavřená smlouva a na tu on fakturu nepotřebuje,“ vysvětlila. Že ale Dušan Rapoš nemá ani floka poté, co režíroval i produkoval baletně rockový projekt Pietro e Lucia, to se obecně ví. Sám si na to v několika rozhovorech stěžoval. Z čeho tedy Wandě peníze chce dát, až fakturu pošle, to zůstává záhadou.




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.