Nova: Omezíme nebo zrušíme Ulici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nova: Omezíme nebo zrušíme Ulici

Tereza Brodská nedávno oznámila, že letos ze seriálu odejde. Sama Ulice ji možná o moc dlouho nepřežije.
Tereza Brodská nedávno oznámila, že letos ze seriálu odejde. Sama Ulice ji možná o moc dlouho nepřežije. (TV Nova)

Fanoušci denního seriálu televize Nova Ulice a postav v podání hereckých hvězd Pavla Nového, Jaroslavy Obermaierové či Terezy Brodské, která nedávno oznámila, že tak jako tak hodlá brzy seriál opustit, by se měli začít bát.

„Vedení televize na letošní rok plánuje další drastické úspory, uvažuje mimo jiné o redukci nebo úplném zastavení výroby denního seriálu Ulice,“ napsal jako první dobře informovaný server digizone.cz. A Nova to nevylučuje! Vše se rozhodne v příštích dnech!

Ředitel televize Jan Andruško ve svém prohlášení případné rušení či omezování pořadů, stejně jako i propouštění zaměstnanců, připouští. „Tak jako v každé jiné společnosti sleduje i v TV Nova její nejvyšší management, zda jsou správně a efektivně využíváni lidé, technika a prostředky, které má firma k dispozici, a na základě posouzení přistupuje k určitým krokům,“ napsal v prohlášení šéf televize.

Proč by mohla padnout jako první populární Ulice? „Sledovanost Ulice je dobrá, ale výroba stojí moc peněz. Mluví se o tom, že by v podvečer běželo buď něco jiného, nebo jen jeden díl Ulice denně místo dvou. Variantou je i to, že by Ulice nebyla denní seriál, ale šla by jen třeba dvakrát týdně – jako Ordinace,“ tvrdí zdroj ze štábu, podle kterého se management seriálu o hrozbě zastavení dozvěděl tento týden.

Finanční úspory mají být i hlavním důvodem zmatku, který Nova v minulých dnech nadělala ve svém programu. Ze dne na den ho totiž oproti už vydaným programovým věstníkům změnila. Z vysílání vyřadila chystané filmy a nové díly populárních seriálů Kriminálka New York a Kriminálka Las Vegas. Pořady nahrazuje jinými filmy a také tureckou telenovelou Tisíc a jedna noc, která poběží osmkrát týdně. „Telenovela je pro Novu levnější, na vysílání seriálu potřebuje ušetřit peníze, které teď nemá,“ tvrdí zdroj. „Více k tomu řekneme na úterní tiskové konferenci,“ říká mluvčí Novy Michaela Fričová.

Na úterní konferenci by mělo být jasno už i o osudu Ulice. „Skladbou programu se samozřejmě neustále zabýváme a reagujeme na přání diváků i trhu. Museli bychom mít ale pádný důvod, abychom sáhli na některý z našich programových pilířů – a ten v tuto chvíli nemáme,“ kličkuje zatím mluvčí Novy Fričová.

Přečtěte si
anjelik
30. 1. 2011 • 14:52

Ja sa tesim na Superstar.A hlavne na porotcu Pala Haberu.Aj keby nebol porote Palo tak aj tak to pozeram Superstar radsej ako na prime a Jojke co pojde ta Mojsejova.A tej telenovele 1000 a jedna noc.U nas to davaju uz mesiac asi na markize am ozem povedat,ze je to dobra telenovela.Lepsia kao manuela atd a mozem este povedat aj ako ordinacia .Je to prijemna telenovela.Neni to typicka mexicka,spanielska telenovela.Ale turecka.A tam je ina kultura.Da sa to prijemne pozerat.Nemam rada ked este nic nezacalo tak uz kritizujete.A Superstar ide sice po roku a pol ale su tam novi spevaci atd.A Superstar davaju vsade.USA aj teraz v nemecku a su uspesne.len my Cesi a slovaci na vsetko mrmleme.Nic sa nam nepaci.A,ze Superstar nebude vela ludi pozerat niektori pisete?Ale bude.Budete zvedavi.Aj na telenoveli.Aj ked bulvarni novinari budu trebat voloviny co porota povedala atd.

proxima
30. 1. 2011 • 07:25

Jasně je krize, šetřit se musí, takže je správné vyřadit česlou produkci a dát do vysílání jiné hodnoty - mexické, turecké, popřípadě neco z Vietnamu by taky nebylo špetné. Ale ten nápad : Tady kousek od domu mám prodejnu levných DVD - kus za 10,- Kč. Kdyby se jich koupilo 100, třeba by byla i nějaká množstevní sleva - na 7,- by to třeba šlo ukecat ... No a NOVA by to šoupla ven a hned by bylo na něco hodnotnýho koukat. A nebo loutkový divadlo by taky nebylo špatný ... To se musí pan Železný za břicho popadat, co tam hoši vyvádíte. Superstar Vás nezachrání !!! To je začátek konce NOVY. Čau

tunka
29. 1. 2011 • 11:30

Cha cha cha ... to jsi mne teda pobavil/a!. O můj sex se nestarej, ten bude určitě kvalitnější než ten tvůj . Raději ošetřuj svůj mozek, nějak ti v něm vysychají piliny

drahil
29. 1. 2011 • 11:02

Copak si myslí, že ta jejich telenovela bude lepší??? Jasně, aspoň je natočená.... Kdyby Nova chtěla šetřit, měla by začít se superstar, vždyť se na to už nedá dívat...

zadnice
29. 1. 2011 • 10:23

Je třeba poslední zbytky české tvorby jako např. Občanské judo atd. zrušit a na místo toho mezírku v programu nahradit nějakou pitomostí z USA.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.