Jiří Pomeje: Hysterický záchvat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří Pomeje: Hysterický záchvat!

Jiří Pomeje se nejprve na dýdžeje rozlobil, co to hraje. Nepostřehl, že to je skladba jeho ex-manželky.
Jiří Pomeje se nejprve na dýdžeje rozlobil, co to hraje. Nepostřehl, že to je skladba jeho ex-manželky. (Aha! - Marek Pátek)

To by nebyl Jiří Pomeje (45), kdyby neztropil na akci nějaké pozdvižení. Tentokrát ale bylo trapně zřejmě i jemu...

Těsně před tím, než dorazili všichni hosté na křest nové skandální knihy Ivety Bartošové (44), postaral se Jiří Pomeje o pěkné pozdvižení.

Na celý bar Mazanej králíček, kde se akce konala, začal z ničeho nic hulákat: „Okamžitě vypněte tu hudbu, tady se bude konat  důležitý křest,“ hřímal kovaný manažer a zkrachovalý producent.



Nevšiml si, že z reproduktorů zpívá Iveta

V urputné snaze zjednat okamžitě pořádek si ale nevšimnul, že skladba, která zní z reproduktorů je jedna z písní jeho bývalé ženy Ivety Bartošové.

Na to ho samozřejmě hned po hysterickém výlevu někdo z přítomných upozornil. A v tu chvíli se zřejmě Pomeje zastyděl.

Aby trapas alespoň trochu zažehnal, obrátil o sto osmdesát stupňů. Stejně rázně jak hudbu zakazoval si naopak vynutil, aby píseň pustili dál a ještě víc hlasitěji než před tím.

On pak fotografům pózoval za zpěvu Bartošové jako Američan, když mu hrají hymnu a nakonec vystřihl i taneční figuru s moderátorkou křtu Gábinou Partyšovou.

Přečtěte si
zamlzena
4. 10. 2012 • 13:24

Když budeme stále hledat jen chyby u druhých a házet vinu za svůj neúspěch na jiné, tak nic k lepšímu nezměníme. Ani ve svém životě, ani ve svém okolí. A před sebou sám nikdo neuteče.V Česku je všeobecně morální krize, která navázala na materiální nedotatek u mnohých občanů již i přímo hmotnou bídu.

hejhej
21. 1. 2011 • 09:16

Pořád tvrdím,že Pomeje a Bartošová se k sobě hodili.Oba sva trapní.K partyšové je taky zbytečné se vyjadřovat-ona vlastně není nic.

zaviracispendlik
21. 1. 2011 • 08:24

nechutný člověk

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.