Simona Pavlicová z Ulice: Ze SuperStar ji vyrazili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Simona Pavlicová z Ulice: Ze SuperStar ji vyrazili!

Herečka se potí nad přihláškou do castingu.
Herečka se potí nad přihláškou do castingu. (Profimedia.cz)

Pavla Tomicová, známá jako Simona Pavlicová (48) z novácké Ulice, zkusila štěstí na castingu druhé řady show Česko-Slovenská SuperStar. Neprošla.

Castingy SuperStar navštívily desítky tisíc lidí, kteří si mysleli, že umí zpívat. Mezi ty patří i Pavla Tomicová. Ta se objevila na pražském castingu a pro štěstí si s sebou vzala i plyšové kuře jménem »Žal«.

„Přišla jsem si pro názor fundovaných lidí,“ nechala se slyšet před porotou a pokračovala: „V Ulici nikdo mému pěveckému talentu nenaslouchá, tak jsem tady. Připravila jsem si svou písničku, která se jmenuje  Holka z nástupiště,“ řekla.

Přestože šlo o celkem jednoduchou písničku, na postup z castingu to  nestačilo a Pavla, alias Simona, musela z kola ven.

Hlavu si z toho ale určitě nelámala. „V Ulici budou ženy koukat,“ smála se s tím, že úplně ztracený talent není – Paľo Habera ji totiž doporučil, aby se věnovala šansonu, a to seriálovou Simonu potěšilo natolik, že nakonec odcházela od poroty šťastná a spokojená.



Přečtěte si
valmonts
19. 1. 2011 • 11:37

Takže tohle je jen laciná reklama Novy,nic víc.Na superstar se těším a dívat se budu,ale jen proto že se zajímám o hudbu a že by se tam přece jen opět mohlo objevit pár zajímavých talentů.Hlasy ale určitě posílat nebudu,i kdyby mě někdo zaujal sebevíc.Novu podporovat nemusím.

destruct
19. 1. 2011 • 10:34

A je to tady, Nova si zase myslí, že když se jejich nějaké hvězdy jakoby zúčastní castingu, že to naláká diváky. Už v Telemánii to nefungovalo a Prima je se svou show rozcupovala, takže nevidím úspěch ani tady. Navíc do SuperStar se mohli přihlásit lidi tak do 35 let a jí je 48. Proč zas Nova bude dělat ze svých natvrdlejších diváků ještě větší blbečky? Prima prý chystá nějakou show s JOJ jako konkurenci a hlavní tváří by měla být Nora Mojsejová. Takže další debakl pro Novu?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.