Jim Carrey: Zesměšňoval kolegyni! Jako baleťák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jim Carrey: Zesměšňoval kolegyni! Jako baleťák!

Carrey ukázal, že labuť může mít i pěkné svaly.
Carrey ukázal, že labuť může mít i pěkné svaly. (Profimedia)

Tohle se povedlo! Americký komik Jim Carrey (48) se nebojí ani baletu. Zvlášť když při něm může zesměšnit někoho ze svých hereckých kolegů.

Tentokrát si udělal srandu z herečky Natalie Portman, která ve filmu Black Swan zazářila jako balerína.

A i Carrey jako černá labuť sklidil velkou chválu. V upnutém černém kostýmu mu to při jeho parodii Labutího jezera náramně slušelo.

Podle komentářů diváků televizní šou stanice NBS vypadal Carrey při svém vystoupení jako postřelené kuře. Tohle byla ovšem spíše potrefená labuť. Pár tanečních figur by sice ještě doladit mohl, zato výrazově zvládl představení naprosto na jedničku. Podívat se na Jima v baletním úboru můžete v naší fotogalerii.

Podle komentářů diváků televizní show stanice NBS vypadal Carrey při svém vystoupení jako postřelené kuře. Tohle byla ovšem spíše potrefená labuť.

Pár tanečních figur by sice ještě doladit mohl, zato výrazově zvládl představení naprosto na jedničku. Podívat se na Jima v baletním úboru můžete v naší fotogalerii.



Přečtěte si
zaviracispendlik
17. 1. 2011 • 07:38

příšerný komik

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.