Jiří Pomeje moderoval v rádiu »pod parou«: Pivo a píseň pro Ivetu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jiří Pomeje moderoval v rádiu »pod parou«: Pivo a píseň pro Ivetu!

Jirka miluje plzeňské pivo.
Jirka miluje plzeňské pivo. (Aha! – Alexandr Malachovský, reprofoto TV Barrandov)

Posluchači rádia Frekvence 1 se v noci ze čtvrtka na pátek nestačili divit.

Jiří Pomeje (46), který na této stanici moderuje show Česká noc, v jejím závěru zahrál své exmanželce Ivetě Bartošové (43) píseň.

„A teď už posílám Jirku Korna a jeho píseň Iveta do Uhříněvsi pro moji bývalou ženu,“ řekl Pomeje do vysílání před třetí hodinou ranní.

Jiří byl podle našich informací pod parou, protože si odpoledne předtím dopřál v centru Prahy několik piv po natáčení pro TV Barrandov. Právě této televizi představil svůj nový byt v Dejvicích, který mu pomohl sehnat jeho kamarád Pavel Pásek.

„Ten byt není můj, ten si pronajala Pavlova firma. Mám tady rok na to se konečně po sedmi letech dostat z konkurzu, tedy svých dluhů. Kdyby nebylo Pavla, tak už tady asi nejsem,“ řekl Pomeje.

Přečtěte si
proxima
17. 1. 2011 • 07:53

Ženským náhodně vypadne kozička, jak na potvoru zrovna před fotografem, no to je náhodička a pánové bubáka ukazovat nebudou, to je jasný tak jedem na šrot a do živýho vysílání - taky dobrá reklama pane Mareši a pane Pomeje. Bývával takový dobrý zvyk, že za alkohol na pracovišti byl postih ... No když už to není, tak dáme vodku ne ? A možná rovnou za volant, to bude nejlepší !!! Jasně jdem se zmrskat a tu bradavku pro jistotu ukážu taky - titulní strana to jistí ----- bože bože, že to těm tzv.celebritám žerete ????

ivoadler
16. 1. 2011 • 18:18

Pomeje rád chlastá a to mu nikdo neodpáře. Střídmost není jeho silnou stránkou. To se projevilo i v dluzích kolem jeho filmu. Vždycka jsou vinny okolnosti, jenom ne on. Dluhů se taky nemůže zbavit. Musel by totiž v vyhlásit osobní bankrot, pracovat a omezit se a to nemá Pomeje ve svém slovníku.

avina
16. 1. 2011 • 11:55

Udivuje mě,že Pomeje,Mareš,Bartošová...jsou stále v kurzu.Jiní už dávno pracují,oni využívají,provokují.Kdo z lidí si může dovolit takové dovolené,bydlení,hospody.....Přeji jim to,ale ať zde neprovokují.Uvidíme,co z nich bude v 50,60...

illis
16. 1. 2011 • 09:41

mnohem větší a hnusnější faux pass má za sebou nemožný Leoš Mareš. Ovšem tomu vše přejde, ten kdyby nakopal v přímém přenosu někomu zadek, tak by se také určitě nic nestalo. Prostě hlupákovi Marešovi vše prochází. Přeji Pomejemu, aby se mu začalo dařit a zbavil se dluhů. Teď si ještě přihřívá svou polívečku Kuklová. Nafotila kdysi fotografie spoře oděná, teď se za to stydí a všechny hromy blesky na bývalého manžela. Proč se nestyděla dříve .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.