Beckham: Žaloba o půl miliardy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Beckham: Žaloba o půl miliardy!

David a jeho manželka Victoria. Kolik jeho sexuálních skandálů bude muset ještě ustát?
David a jeho manželka Victoria. Kolik jeho sexuálních skandálů bude muset ještě ustát? (IT)

Fotbalista David Beckham (35) žaluje prostitutku, která tvrdí, že s ní a její kolegyní měl v roce 2007 sex. "Škodu na cti" si cení na 25 milionu dolarů.

Hvězdný anglický záložník podal u soudu v Los Angeles žalobu také na magazín In Touch, který informace získané od Irmy Niciové otiskl. Beckham tvrdí, že prostitutka si všechno vymyslela, a žádá odškodné ve výši 475 milionu korun (25 milionu dolarů).

Rodačka z Bosny uvedla, že jí Beckham zaplatil za noc 10 tisíc dolarů. Spala s ním prý celkem pětkrát v New Yorku a Londýně. Bývalý hráč Manchesteru United a Realu Madrid popřel, že by se s Niciovou kdy setkal.

 

„Všechno je to jednoznačná lež. Její tvrzení způsobila mně a mé rodině velkou bolest a utrpení a mělo nepříznivý vliv na můj osobní i profesní život,“ uvedl v žalobě Beckham, který je jedenáct let ženatý s bývalou členkou skupiny Spice Girls Victorií (36) a mají tři syny.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.