Heja, heja, mrkejte na frajera! Iveto, je to tvůj tanečník? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Heja, heja, mrkejte na frajera! Iveto, je to tvůj tanečník?

To už je minulost. Iveta Bartošová ho ze svého týmu vyhodila.
To už je minulost. Iveta Bartošová ho ze svého týmu vyhodila. (Aha! – David Kundrát, ara)

Nyní už bývalý tanečník Ivety Bartošové (44) Theodor Hoidekr (33) je prý pěkné kvítko. Alespoň podle čtenáře, který nám do redakce poslal snímky, které údajně »Theo« vystavuje na seznamovacích serverech pro gaye a láká tím potenciální zájemce o sex. Je přitom zadaný, jeho přítelem je Martin Wolf (44), bývalý manažer Bartošové, který se psychicky zhroutil a léčí se na psychiatrii.

„Pije jako duha, živí se erotickýma fotkama a je známý spíše jako barman v gay klubu než umělec,“ napsal deníku Aha! čtenář, který tvrdí, že najít erotické fotky bývalého tanečníka na internetu je doslova hračka, protože jich tam koluje spousta. A snímky, na kterých je muž velmi nápadně podobný Hoidekrovi, skutečně předložil.

„Před pár lety se zkoušel dostat do povědomí tím, že si vzal svou nejlepší kamarádku, i když je gay, psalo se o tom v novinách,“ rozkrývá náš čtenář další tajemství Theodora, jehož původní příjmení ve skutečnosti znělo Recmaník.

Theodor si skutečně, přestože je gay, před čtyřmi lety vzal svou kamarádku Markétu Hoidekrovou a přijal její příjmení. „Milujeme se, ale spát spolu nebudeme,“ říkali novomanželé ihned po svatbě. Sňatek byl spíš taková recese, shodli se jejich známí.

Bartošová tanečníka vyhodila údajně kvůli tomu, že si začal románek s jejím exmanažerem Wolfem. Ten měl pro změnu nasekat obrovské dluhy.

Vypadá to, že Iveta se pro svůj comeback obklopila opravdu »pozoruhodnými« lidmi a sledovat propletenec vztahů, pravd a polopravd v jejím týmu začíná být hodně tvrdý oříšek.

Muž na snímku si nejprve svléká tričko...

...poté sahá níž a hladí si přirození...

...nakonec je úplně nahý.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.