Honoráře v reklamě: Chuck 8 milionů, jeho český kolega nový mobil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Honoráře v reklamě: Chuck 8 milionů, jeho český kolega nový mobil!

Martin Valouch se chystá pochlubit Chuckovi se svým bojovým uměním.
Martin Valouch se chystá pochlubit Chuckovi se svým bojovým uměním. (AhaOnline.cz)

Tak to je do nebe volající! Když jste nadčlověk s tváří Chucka Norrise (70), mohl byste si za účinkování v české reklamě pořídit pěkný dům, slušné auto… Pokud jste ale hercem opavského divadla, tak si za stejnou práci vyděláte si akorát na nový mobil.

Martin Valouch (37), který v reklamě představuje hostitele Chucka Norrise (vlastním jménem Carlos Ray Norris), se stal tváří letošních Vánoc.

S americkým představitelem superhrdiny například seriálu Walker Texas Ranger natočil několik reklamních šotů na jednoho mobilního operátora. Byl u jeho omdlévaní při zabíjení kapra, unavil ho přepínáním TV kanálů, nemotorně se mu chlubil se svým bojovým »uměním«…

Čtyři dny spolu pracovali v barrandovských ateliérech. Pak se jejich cesty rozešly. Pokud se ale setkali i při podepisování výplatních pásek, musel jít český herec do kolen. Zatímco u Chucka se mluví o osmimilionovém honoráři, mzda Martina Valoucha byla o několik významných nul menší. Připomeňte si: Chuck Norris: Za reklamu 8 milionů!?

„Já jsem si za honorář koupil pěkný telefon. Co si koupil Chuck? Na to se musíte zeptat přímo jeho,“vykrucuje se sedmatřicetiletý divadelní herec z Opavy. „Zážitek, který mám z natáčení s Chuckem Norrisem, se přece penězi vyvážit nedá,“ utěšuje se.

Tvrdí totiž, že Chucka Norrise nikdy »nežral«, teď mu ale může slíbit doživotní fanouškovství.

„Choval se ke všem přátelsky, byl příjemný, měl stále dobrou náladu. Když se musel nějaký záběr připravovat delší dobu nebo se víckrát opakoval, vždy trpělivě čekal a nedal ani mrknutím oka najevo, že by ho to zlobilo,“ vypráví Valouch a pokračuje: „Má smysl pro humor. Ochotně zahrál to, co po něm režisér chtěl, a při natáčení vtípky i vymýšlel.“.

Dodal, že se osobně podílel i na scénáři jedné z reklam. Během natáčení jej totiž napadlo, že by Norris mohl na dotaz: „Není Norisová od vás z rodiny?“ zareagovat pouze pokrčením ramen. Jeho americký protějšek souhlasil a jen si vyžádal, aby mu producenti vysvětlili, kdo to ta Norisová vlastně je.

Čtěte také:

Neohrožený Chuck Norris: V Praze má ochranku!

Legendární Chuck Norris alias Walker, Texas Ranger - Rváč slaví 70!

Smějeme se s Aha! Chuck Norris – nesmrtelná legenda!

Chuck Norris mu řekl: Gogo, jsi pěkně ostrej!

Kdo by vyhrál, kdyby si to rozdali?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.