Propagátorka přirozené krásy Kuchařová: Popřela své přesvědčení kvůli prachům? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Propagátorka přirozené krásy Kuchařová: Popřela své přesvědčení kvůli prachům?

Taťána Kuchařová s plastickým chirurgem Janem Měšťákem
Taťána Kuchařová s plastickým chirurgem Janem Měšťákem  (Esthé)

Bývalá Miss World Taťána Kuchařová (22) se pyšní tím, že na sebe nikdy ruce plastického chirurga sáhnout nenechala a v budoucnu ani nenechá. Teď je ale tváří renomované plastické chirurgie patřící Janu Měšťákovi, který má na svědomí »omládnutí« ne jedné celebrity.

„Jsem rád, že je naše,“ mnul si známý plastický chirurg Měšťák ruce nad tím, že jako tvář své kliniky získal právě někdejší Miss World Taťánu Kuchařovou. Ta i přes všechna podezření ze zvětšování rtů a vyhlazování vrásek tvrdošíjně prosazuje přirozenou krásu a tvrdí, že žádné vylepšovací metody podstoupit nehodlá ani v budoucnu.

Proč je tedy tváří tak prestižní kliniky plastické chirurgie? Důvody se nabízejí dva. Možná už dvaadvacetiletá kráska začala přemýšlet o tom, že svět modelingu je tvrdý a přijde čas, kdy začne příroda pracovat proti ní, proto se jí do budoucna taková spolupráce bude hodit.

Dalším důvodem může být Kuchařové charita krása pomoci zabývající se finanční i materiální pomocí seniorům. Na její konto klinika v čele s doktorem Měšťákem věnovala nemalý finanční dar ve výši sto tisíc korun a zřejmě se dá počítat s tím, že to není naposledy, co si takový šek Kuchařová od kliniky přebrala.

ČTĚTE TAKÉ

Taťána Kuchařová – nahé tělo skrývala jen za obrazy!

Taťána Kuchařová na festivalu v Benátkách: Získala kšefty za miliony!

Trapas Kuchařové: Ukázala kalhotky Italům!

Kočovná Kuchařová - Vydělá milion!

Taťána Kuchařová: Národe, sbohem! Stěhuje se do Ameriky!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.