SuperfInalista Talentmanie Sulej: Lákal na sex s Bílou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

SuperfInalista Talentmanie Sulej: Lákal na sex s Bílou?!

Milan Sulej zazářil v »novácké« Talentmanii. »Praní špinavého prádla« na veřejnosti ho znervózňuje.
Milan Sulej zazářil v »novácké« Talentmanii. »Praní špinavého prádla« na veřejnosti ho znervózňuje.  (TV Nova)

Na superfinalistu »novácké« Talentmanie Milana Suleje (35) se sneslo kuriózní obvinění! Deník Aha! kontaktoval Sulejův známý Ivan Genov (45) a obvinil jej, že mu účastník talentové soutěže nabízel domluvit sex se zpěvačkou Lucií Bílou (44), když na oplátku bude po vůli on jemu! „Ten pán je psychicky nemocný a neunesl, že jsem ho odmítl,“ reagoval na obvinění Sulej.

Sulej se prý s Bílou, která nyní byla v porotě konkurenční soutěže na Primě, seznámil během své účasti v X Factoru před dvěma lety. Podle Genova se jedná o psychicky nemocného člověka.

„Sedm let mě sledoval a pronásledoval, sám se k tomu přiznal. Vydával se za jednoho z členů rodiny Lobkowitzů nebo za doktora medicíny a chtěl tak získat mou přízeň. Byl ve vazbě kvůli podvodům, lhal, že má rakovinu,“ tvrdí Genov, který si dokonce zřídil složku se všemi papíry, dopisy a podklady, jež se Suleje týkají.

„Je to podvodník a lhář. Poslal mi dokonce svůj psychiatrický posudek s tím, že se do svých lží vžívá a vylepšuje si tak své sebevědomí,“ nabízí Genov důkazy.

Sulej existenci dopisů a posudku nepopírá. „Ano, to je pravda. Ivan byl i u nás doma, je možné, že ty papíry nějak ukradl, já mu je určitě neposílal,“ vysvětluje superfinalista Talentmanie. „Není pravda, že jsem byl odsouzen, na to si opravdu nevzpomínám, a také jsem mu nenabízel sex s Lucií Bílou, ani jsem ho nesledoval. To on sledoval a miloval mě,“ ohrazuje se a tvrdí opak Sulej.

„Nechci mu nijak ublížit, ale je psychicky nemocný,“ tvrdí oba o tom druhém a shodují se tak alespoň v něčem.

Lucie Bílá by se asi divila, předmětem jakého obchodu se stala...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.