Finále Pretty Woman: Pawlowské přetékaly vnady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Finále Pretty Woman: Pawlowské přetékaly vnady!

Halina Pawlowská
Halina Pawlowská (Aha! – Martin Hykl)

Tahle dáma si prostě nedá pokoj! Nechybělo málo a Halina Pawlowská (55) neuhlídala svoje obří vnady, které se jí při sobotní soutěži Pretty Woman Česká a Slovenská republika 2010 draly z dekoltu šatů, jak jinak než o číslo menších, jimiž je korpuletní moderátorka už léta proslulá.

Pawlowská, kterou na slavnostní finále doprovodil producent Karel Czaban, měla na generální zkoušce co dělat, aby své poprsí udržela v »patřičných« mezích. Rudé šaty totiž byly poněkud těsné, a tak musela známá moderátorka dávat dobrý pozor, aby neukázala světu víc, než by chtěla.

Ohnivé barvě, i když v jiném vydání, byla ten večer věrná i herečka Mahulena Bočanová (43). „Miluju pálivá jídla. Chuťové pohárky mám už tak zocelené, že když jsem byla nedávno v thajské restauraci a dávala si pořádně ostré jídlo, chodili se na mě Thajci dívat a nevěřícně kroutili hlavou,“ svěřila se Bočanová, která vzápětí spořádala pořádně ostrou chilli papričku.

Dalšího glosátora večera Aleše Hámu (37), který ji v tu chvíli s velkým respektem pozoroval, ale k její konzumaci nakonec nepřesvědčila.

Historicky první vítězkou československé Pretty Woman se pak stala Martina Průchová z Plzně. „Nebrala jsem tuto soutěž jako boj, ale jako nádhernou zkušenost,“ rozplývala se krátce po svém zvolení.

Pawlowská měla problém, aby se její vnady do šatů vešly...

...ale na náladě jí to vůbec neubralo.

Mahulena Bočanová to ráda hodně ostré.

Vítězce Martině Průchové popřáli glosátoři Aleš Háma, Mahulena Bočanová a Milan Markovič (vpravo).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.