VIDEO Pamatujete na trapas Tyry Banks s dívkou, jejíž pas se dá obejmout dlaněmi? Stala se z ní nová topmodelka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VIDEO Pamatujete na trapas Tyry Banks s dívkou, jejíž pas se dá obejmout dlaněmi? Stala se z ní nová topmodelka!

Fotografie
Fotografie (internal)

Před pár měsíci se proti modelce a porotkyni soutěže America’s next top model (Amerika hledá topmodelku) Tyře Banks (36) obrátil celý svět, když obdivovala na castingu dívku s tak úzkým pasem, že ho šlo obejmout jen dlaněmi. Mladičká Ann ale teď slaví v reality show vítězství.

Dietologové, učitelé, psychologové i bojovníci proti poruchám přijímání potravy mohli zešílet vzteky, když se známá modelka Tyra Banks v show Amerika hledá topmodelku rozplývala při castingu nad vychrtlou dívkou s tak úzkým pasem, že ho dokázal další z porotců obejmout do svých dlaní.

Přestože se Tyra, která sama měla problém s nečekaným příbytkem váhy, jenž řešila propagací oblejších křivek, pak médiím omluvila za svoje nadšené reakce, Ann všem dokázala, že opravdu topmodelka je. Už patnáctou řadu této soutěže totiž vyhrála. „Cítím se opravdu poctěná,“ reagovala devatenáctiletá super hubená vítězka, když se dozvěděla, že porazila svoji spoupeřku Chelsey. Ta chtěla být topmodelkou už od tří let a prohra ji opravdu hodně zasáhla.

ČTĚTE TAKÉ

Tyra Banks se zbláznila! Tohle že je hezká štíhlost?

Známá topmodelka Tyra se zapomněla oholit

Supermodelka Tyra Banks: Z tlusťošky je vyžle!

Nejlépe placená televizní hvězda světa - Bere 510 milionů! Nejbohatší dámy obrazovek: Čeští herci jim mohou závidět

Miss Lucie Křížková Váchová: Je podvyživená! Hledá spásu u Pohlreicha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.